Libnet.ro
UNICEF

05:00

FOTO Un tren de calatori si un marfar s-au ciocnit frontal, in Prahova. Sunt 11 persoane ranite

Playtech Playtech,
FOTO Un tren de calatori si un marfar s-au ciocnit frontal, in Prahova. Sunt 11 persoane ranite

Un tren de calatori si un marfar s-au ciocnit, cu putin timp in urma, in Prahova. in urma incidentului feroviar grav au fost ranite cinci persoane, iar autoritatile au anuntat ca deja intervin in forta pentru a remedia situatia. Accidentul feroviar s-a produs in dupa-amiaza de miercuri si a fost confirmat de catre purtatorul de . continuă pe Playtech

Doua TRENURI s-au CIOCNIT FRONTAL in apropiere de Ploiesti. Mai multi CALATORI RANITI La fata locului a fost trimisa si echipa CBRN a Unitatii Speciale de Interventie in Situatii de Urgenta (FOTO)

Un accident feroviar grav s-a produs, miercuri dupa amiaza, la cativa kilometri de Bucuresti. GALERIE FOTO Doua trenuri s-au ciocnit frontal si au deraiat, intre Ploiesti si Brazi, judetul Prahova. Este.

FOTO VIDEO Doua trenuri s-au ciocnit frontal langa Ploiesti. 11 oameni au fost raniti. Raed Arafat: 10 persoane sunt ranite usor, alta este ranita mai grav si a fost preluata de un elicopter SMURD - UPDATE

Doua trenuri, unul de calatori - in care se aflau aproximativ 50 de persoane - si unul de marfa, s-au ciocnit langa Ploiesti, miercuri dupa-amiaza, in urma accidentului fiind ranite 11 persoane, conform reprezentantilor Inspectoratului General Situatii de Urgenta. 10 victime sunt ranite usor, iar o alta este in stare mai grava si a fost preluata de un elicopter SMURD pentru a fi adusa la un spital din Capitala. in momentul impactului, trenul de calatori avea o viteza de circa 20 kmh, spune CFR Calatori.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )