Libnet.ro
UNICEF

10:30

FOTO VIDEO Cabana din Alba Iulia unde s-a ascuns evadatul din arestul IPJ Cluj. Cine este proprietarul casei de vacanta

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Cabana din Alba Iulia unde s-a ascuns evadatul din arestul IPJ Cluj. Cine este proprietarul casei de vacanta

Evadatul din arestul IPJ Cluj, Cristian Bartus, a fost prins intr-o casa de vacanta de la marginea orasului Alba Iulia. Proprietarul cabanei este un instructor auto si taximetrist din Alba Iulia. continuă pe Adevărul

Cum a ajuns sa arate aceasta AVOCATA din Alba Iulia, dupa ce medicul estetician i-a injectat VENIN de vipera in fata. Transformarea e tulburatoare

O avocata din Alba Iulia a fost desfigurata de un chirurg plastician. Femeia spune ca in loc sa-i injecteze botox, medicul i-a administrat o substanta chinezeasca cu venin de vipera care i-a deformat fata. De.

FOTO O avocata din Alba Iulia sustine ca s-a ales cu fata paralizata dupa o operatie estetica. Medicul este cercetat penal

O avocata din Alba Iulia sustine ca a ajuns cu fata paralizata dupa ce a apelat la un medic estetician ca sa scape de riduri. Dupa interventia in care medicul specialist in chirurgie estetica i-ar fi injectat o solutie, alta decat toxina botulinica, Raluca Crisan a ajuns pe patul de spital. Politistii si procurorii cerceteaza in continuare cazul.

O avocata din Alba Iulia sustine ca s-a ales cu fata paralizata dupa o operatie estetica. Medicul este cercetat penal

O avocata din Alba Iulia sustine ca a ajuns cu fata paralizata dupa ce a apelat la un medic estetician ca sa scape de riduri. Dupa interventia in care medicul specialist in chirurgie estetica i-ar fi injectat o solutie, alta decat toxina botulinica, Raluca Crisan a ajuns pe patul de spital. Politistii si procurorii cerceteaza in continuare cazul.

La granita dintre viata si moarte. Povestile bolnavilor de cancer in stadiu terminal de la Spitalul din Alba Iulia

Persoanele afectate de cancer in stadii terminale au nevoie de ingrijire specializata. in majoritatea spitalelor de stat din Romania, pacientii aflati pe ultima suta de metri sunt internati in aceleasi saloane cu bolnavii cu cancere in stadii incipiente. Exceptia face Sectia de Oncologie din Alba Iulia, care are si un compartiment specializat pe astfel de ingrijiri, cu 6 paturi, ocupate tot timpul.

Top 20 de companii care sustin bugetul local din Alba Iulia. Nivel de colectare de 102% in anul 2014

Primele 20 de companii din Alba Iulia contribuie la bugetul local cu aproximativ 1 milion de euro 4,3 milioane de lei). Anul 2014 a insemnat un grad de colectare de 102% a impozitelor si taxelor locale, ceea ce situeaza orasul intre primele la nivel national, din acest punct de vedere.

Doi tineri din Alba Iulia condamnati de Tribunalul Timisla inchisoare cu executare pentru trafic de migranti

Doi tineri din Alba Iulia au fost condamnati la Tribunalul Timis la pedepse cu executare pentru constituire grup infractional organizat si trafic de migranti. Moldovan Bogdan si Radu Iocob Mihai au primit fiecare cate 3 ani, 3 luni si 3 zile de inchisoare cu executare. Primul dintre cei doi condamnati a fost retinut de politistii din Alba Iulia si transferat la Penitenciarul Aiud.

Faze tari: Transfagarasan, din nou vedeta la Top Gear! Ce spun prezentatorii emisiunii despre faimosul drum din Romania; Cum a ajuns sa arate o avocata din Alba Iulia careia i s-a injectat venin de vipera in loc de botox; Ce patratele? Burta mare face se

La furat cu fustele. Tiganii romani au invadat SUA. Tiganii isi fac simtita prezenta si in SUA, unde ajung in numar tot mai mare, in conditiile in care masurile pentru obtinerea vizelor sunt extrem de riguroase. Ramasitele unui calugar, vechi de peste 200 de ani, au fost descoperite in stare perfecta. Cadavrul mumificat al unui calugar, care ar data din anii 1. 800, a fost descoperit in Mongolia.

Ziua lui Ceausescu. Cadourile nomenclaturii din Alba Iulia pentru sarbatoarea dictatorului

Ziua dictatorului Nicolae Ceausescu reprezenta si la Alba Iulia o mare sarbatoare in care erau angrenate toate paturile sociale. Dincolo de manifestarile publice in care programul era ocupat exclusiv de ode dedicate dictatorului si cuplului prezindential, o veritabila provocare pentru nomenclatura comunista o reprezenta cadoul ce trebuia transmis marelui conducator.

Primaria Alba Iulia cheltuie aproape 100.000 de lei pentru dotarea cabinetelor stomatologice din scoli

Cinci cabinete stomatologice scolare din Alba Iulia au fost dotate recent cu aparatura medicala de top. Scaune stomatologice, compresoare, sterilizatoare sau piese de mana necesare in cabinetele dentare se regasesc, de acum, in inventarul scolilor din municipiu. Investitia de aproape 100. 000 de lei este finantata de la bugetul local.

Sediu nou pentru Serviciul Teritorial DNA Alba Iulia. Fostul imobil a fost retrocedat

Directia Nationala Anticoruptie DNA) - Serviciul Teritorial Alba Iulia isi desfasoara activitatea, incepand cu luna ianuarie 2015, intr-un nou sediu. Institutia s-a mutat intr-o cladire cedata de Consiliul Judetean Alba dupa ce fostul sediu a fost retrocedat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )