Libnet.ro
UNICEF

16:45

FOTO VIDEO Cano Cristales, raul care se transforma in curcubeu o data pe an

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Cano Cristales, raul care se transforma in curcubeu o data pe an

Cunoscut sub denumirea de raul in cinci culori sau raul curcubeu, Cano Cristales din Columbia este una din atractiile turistice ale lumii care trebuie pandita pentru a fi admirata in toata splendoarea sa. Debutul sezonului ploios transforma apa curgatoare intr-un adevarat spectacol doar o data pe an, iar miracolul dureaza numai cateva zile. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO A castigat 38 de milioane de dolari anul trecut: cea mai bine platita femeie manager din SUA a fost barbat

Numai 5% din companiile aflate in top Fortune 500, care ordoneaza anual cele mai bune firme din SUA in functie de incasari, sunt conduse de femei. Iar Martine Rothblatt se numara printre aceste doamne de fier, in pozitia de CEO si fondator al companiei farmaceutice United Therapeutics. insa nu banii pe care ii castiga sunt cei care atrag atentia, ci faptul ca Martine s-a nascut barbat.

FOTO VIDEO Forta bruta impresionanta a unei masini de raliu. Cum sapa o groapa de 20 de centimetri in macadam

Campionatul National de Raliuri al Romaniei a devenit o competitie extrem de puternica in ultimii ani, in care concureaza masini pregatite special, de ultima generatie, a caror pret ajunge la 180. 000 de euro.

FOTO VIDEO Jurnal de vacanta. Minunatiile din Lunca Muresului: pasari, reptile, plaje si tuneluri din salcii

Una dintre zonele frumoase ale judetului Arad este Parcul Natural Lunca Muresului, care este situat in vestul Romaniei. Parcul se intinde pana in judetul Timis, iar unele trasee pot fi parcurse la pas. Adevarul va prezinta in cadrul campaniei 125 de locuri pentru care iubim Romania. Jurnal de vacanta o zona absolut incantatoare din tara noastra.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )