Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO + VIDEO. Frans Timmermans, discutie despre MCV cu Sorin Grindeanu si Tudorel Toader: Recomandarile noastre sunt finale, nu le schimbam

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO. Frans Timmermans, discutie despre MCV cu Sorin Grindeanu si Tudorel Toader: Recomandarile noastre sunt finale, nu le schimbam

Frans Timmermans face joi o vizita in Romania, iar dupa intalnirea cu el, Calin Popescu Tariceanu a transmis ca au avut discutii despre mersul Uniunii Europene in viitor. continuă pe România Liberă

Frans Timmermans, pe Twitter, despre MCV: Parlamentul Romaniei sa sprijine guvernul in ultima etapa a maratonului MCV

Vicepresedintele Comisiei Europene Frans Timmermans a publicat pe Twitter o fotografie de la intalnirea avuta cu comisiile juridice si pentru afaceri europene din Parlament, chiar in timpul acesteia, afirmand ca recomanda parlamentului Romaniei sa sprijine Guvernul in aceasta ultima etapa a maratonului MCV, pentru ca acesta sa fie un proces de succes.

Frans Timmermans, intrebat despre procedura de deficit excesiv pe prognoza: Noi nu procedam asa

Comisia Europeana nu declanseaza proceduri de deficit excesiv impotriva statelor membre pe baza prognozelo economice, a declarat, joi, prim-vicepresedintele executivului comunitar, Frans Timmermans.

UPDATE Frans Timmermans, intrebat despre procedura de deficit excesiv pe prognoza: Noi nu procedam asa. Precizarile CE

Comisia Europeana nu declanseaza proceduri de deficit excesiv impotriva statelor membre pe baza prognozelo economice, a declarat, joi, prim-vicepresedintele executivului comunitar, Frans Timmermans. Intr-un raspuns furnizat HotNews, Comisia Europeana a precizat ca procedura de deficit excesiv se poate declansa in general, pe baza datelor istorice pe care Comisia le primeste de la statul respectiv pentru perioada respectiva sau a prognozelor guvernului in cauza.

Vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, in vizita in tara noastra

ACTUALIZARE 15:35 Frans Timmermans: Cel mai bun garant al luptei impotriva coruptiei este poporul roman Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat astazi, la Palatul Victoria, in urma discutiilor pe care le-a avut cu premierul Sorin Grindeanu si cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ca cel mai bun garant al statului de drept este poporul roman, care va continua lupta anticoruptie si dupa ce procesul MCV va fi incheiat in Romania. *ACTUALIZARE 13:54 Dragnea: I-am spus lui Timmermans ca, daca nu vor fi clare solicitarile legate de MCV, il vom considera un instrument politic *ACTUALIZARE 11:23 Tariceanu: I-am spus lui Frans Timmermans ca in Romania s-a creat un sistem paralel de putere -------------- Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a facut astazi o vizita in tara noastra, avand intalniri cu premierul Sorin Grindeanu si cu presedintii celor doua camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu.

Calin Popescu Tariceanu, dupa intalnirea cu Frans Timmermans: Nu as vrea sa vad o noua divizare a Europei. Romania va scapa de MCV, cel mai probabil, in 2018

Frans Timmermans face joi o vizita in Romania, iar dupa intalnirea cu el, Calin Popescu Tariceanu a transmis ca au avut discutii despre mersul Uniunii Europene in viitor.

Tariceanu: I-am spus lui Frans Timmermans ca in Romania s-a creat un sistem paralel de putere

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat joi, la finalul intalnirii cu prim-vicepresedintele CE, Frans Timmermans, ca i-a transmis acestuia ca Romania vrea sa fie membru cu drepturi depline al UE si ca in acest sens MCV trebuie incheiat cat mai curand. Mai mult, Tariceanu i-a spus lui Timmermans faptul ca in Romania s-a creat un sistem paralel de putere care ia deciziile politice in locul institutiilor legitim alese.

Calin Popescu Tariceanu, dupa intalnirea cu Frans Timmermans: Se discuta foarte intens despre o Europa cu mai multe viteze. Aceasta formula ar putea duce la o noua divizare a Europei(VIDEO)

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, efectueaza joi o vizita oficiala in Romania. Liderul european s-a intalnit in cusrul diminetii cu presedintele Senatului.

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, in vizita in Romania. Cu ce lideri politici se vede

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, efectueaza, joi, o vizita oficiala in Romania, in cadrul careia are programate intalniri cu presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea, presedintele Senatului Calin Popescu-Tariceanu, dar si cu premierul Sorin Grindeanu.

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, in vizita in Romania

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, efectueaza joi o vizita oficiala in Romania. La finalul acestei vizite, Timmermans va sustine un dialog cu cetatenii la Muzeul National de Arta pe teme legate de Cartea alba privind viitorul Europei, aniversarea a 60 de ani de la semnarea Tratatelor de la Roma si a zece ani de la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana.

Liviu Dragnea, optimist dupa intalnirea cu Frans Timmermans: M-am bucurat sa aflu ca apreciaza foarte mult programul nostru de guvernare

Liviu Dragnea a scris, pe Facebook, ca se bucura sa afle caprim-vicepresedintelComisiei Europene, Frans Timmermans, apreciaza programul de guvernare al PSD si anunta ca i-a cerut.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )