Libnet.ro
UNICEF

14:45

FOTO VIDEO Incendiu la clubul Bamboo din Capitala. 38 de persoane au fost duse la spital. A fost deschis dosar penal pentru distrugere

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Incendiu la clubul Bamboo din Capitala. 38 de persoane au fost duse la spital. A fost deschis dosar penal pentru distrugere

Un incendiu puternic a izbucnit sambata dimineata la clubul Bamboo din Capitala. 38 de persoane au fost ranite, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU). Cladirea a fost distrusa in totalitate. Pana in acest moment, nu se cunosc cauzele incendiului, nici daca in interior au ramas persoane blocate. Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti au deschis dosar penal pentru distrugere. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Incendiu in clubul Bamboo din Capitala. 41 de persoane au fost duse la spital. ISU: Clubul nu avea autorizatie de securitate la incendiu

Un incendiu puternic a izbucnit sambata dimineata la clubul Bamboo din Capitala. 41 de persoane au fost ranite, iar cladirea a fost distrusa in totalitate. Pana in acest moment, nu se cunosc cauzele incendiului, nici daca in interior au ramas persoane blocate. Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti au deschis dosar penal pentru distrugere. Reprezentantii ISU spun ca clubul nu avea autorizatie de securitate la incendiu.

FOTO VIDEO Incendiu la clubul Bamboo din Capitala. 27 de persoane au fost duse la spital

Un incendiu puternic a izbucnit sambata dimineata la clubul Bamboo din Capitala. 27 de persoane au fost duse la spital, iar una se afla in stare grava, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU). Cladirea a fost distrusa in totalitate, iar pompierii au activat Planul Rosu de interventie. Pana in acest moment, nu se cunosc cauzele incendiului.

Incendiu la clubul Bamboo din Bucuresti: mai multe zeci de persoane au fost transportate la spital

Un incendiu puternic s-a produs, in aceasta dimineata, la Clubul Bamboo din Capitala, in urma caruia mai multe zeci de persoane au fost transportate la spital. In urma incendiului clubul s-a prabusit.

38 de raniti, intr-un incendiu la clubul Bamboo

ACTUALIZARE Dan Cristian Popescu, viceprimar Sector 2: Bamboo nu avea act de functionare Clubul Bamboo nu avea act de functionare, a spus Dan Cristian Popescu, viceprimar sector 2, la Digi 24. Acesta a spus ca Bamboo a primit o amenda anul trecut si urma sa mai primeasca una, iar apoi sa li se suspende activitatea. Potrivit domnului Popescu, clubul avea un plan de actiune la incendiu aprobat de ISU. Aveau documentatia depusa pentru autorizatia de functionare, dar nu era completa, e mai explicat domnia sa. Primul act lipsa este cel pentru receptia constructiei, a adaugat viceprimarul. Un incendiu puternic s-a produs, sambata dimineata, la Clubul Bamboo din Capitala. Secretarul de stat Raed Arafat a precizat ca 38 de persoane au fost aduse initial la spitalele din Bucuresti, 21 dintre acestea au fost transportate de ambulante, 17 au venit cu mijloace proprii. La ora 7:30 mai erau internate doar opt persoane, potrivit Digi24. Dintre acestea, una este in stare grava.

Incendiu in clubul Bamboo. Klaus Iohannis: Am trecut pe langa o alta tragedie de proportii. Reguli si legi au fost, se pare, din nou incalcate

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat dupa incendiul din clubul Bamboo declarand ca societatea va fi mereu in pericol atata timp cat regulile si legile nu sunt respectate.

FOTO + VIDEO. Avalansa dupa cutremurele din Italia. Un hotel a fost inghitit de zapada. Zeci de oameni presupusi morti

O avalansa puternica a reusit sa acopere un hotel din Pescara, dupa ce ieri, Italia a fost lovita de patru cutremure. Trei oameni sunt dati disparuti in urma acestui incident, pompierii incercand sa gaseasca victimele si persoanele care au ramas blocate in hotel, arata AP.

FIRUL EVENIMENTELOR. Tot ce stim pana acum despre incendiul din clubul bucurestean Bamboo |FOTO + VIDEO

In jurul orei 03. 30 dimineata, sute de oameni se inghesuiau sa iasa din clubul Bamboo din Capitala, care luase foc. La ora transmiterii acestei stiri, la mai mult de 12 ore de la incendiu, la Bamboo au ramas pentru supraveghere sase autospeciale de stingere, o masina de descarcerare si o ambulanta SMURD.

Incendiu puternic la Bamboo. Clubul a fost distrus in totalitate

Un incendiu puternic a izbucnit, in aceasta dimineata, la clubul Bamboo din Capitala. Potrivit Agerpres, clubul a ars in totalitate, cladirea fiind prabusita in cea mai mare proportie. 38 victime au fost internate. A fost declansat planul rosu de interventie. Parchetul a inceput cercetarile deocamdata, pentru distrugere, dar, in investigatii, e implicat si serviciul Omoruri de la Politia Capitalei.

Primarul sectorului 2, Mugur Toader: Clubul Bamboo nu avea autorizatie ISU, functionau pe declaratie pe proprie raspundere (VIDEO)

Un incendiu de mari proportii a distrus sambata dimineata clubul Bamboo din Capitala. Pana la aceasta ora nu se cunoaste cauza exacta a incendiului, dar autoritatii au confirmat ca Bamboo nu.

CRONOLOGIE. Ce stim pana acum despre incendiul din Bamboo |FOTO + VIDEO

In jurul orei 03. 00 dimineata, sute de oameni se inghesuiau sa iasa din clubul Bamboo din Capitala, care luase foc. La ora transmiterii acestei stiri, pompierii inca se lupta cu focul, iar 10 oameni sunt internati in spital, din cauza focului si a fumului inhalat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )