Libnet.ro
UNICEF

17:30

FOTO VIDEO Masa de Craciun, plina cu bucate traditionale de la catering

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Masa de Craciun, plina cu bucate traditionale de la catering

Persoanele care nu au timp de sarbatori sa gateasca sau care pur si simplu detesta munca in bucatarie se pot bucura de bucate alese prin intermediul firmelor care livreaza mancare la domiciliu. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Craciun cu bucate traditionale de la catering

Persoanele care nu au timp de sarbatori sa gateasca sau care pur si simplu detesta munca in bucatarie se pot bucura de bucate alese prin intermediul firmelor care livreaza mancare la domiciliu.

Masa de Craciun cu bunatati de la restaurante si firmele de catering se umple!

Timpul foarte putin avut la dispozitie pentru pregatirea mesei de Craciun le face pe tot mai multe gospodine din Zalau sa apeleze, de sarbatori, la serviciile firmelor de catering. Iar oferte sunt din plin.

FOTO VIDEO Revelion cu bucate traditionale, dar si rasfat cu ritualul Cleopatrei la Baile Herculane

Cine nu s-a decis inca unde sa petreaca Revelionul 2014, mai are cateva zile la dispozitie pentru a-si rezerva un loc in celebra statiune Baile Herculane. Pentru masa de Revelion, hotelierii au pus la punct un meniu bogat, iar pensiunile au pastrat preturile de anul trecut pentru a-si pastra clientii fideli.

FOTO VIDEO Festivalul Brazilor de Craciun din 2013: invitatii au donat 150.000 de euro pentru copiii nevoiasi

Pietre de rau, materiale cu imprimeuri inspirate din portul traditional romanesc si aripi de inger. Acestea sunt cateva dintre simbolurile folosite de cei 24 de designeri romani in stilizarea bradutilor licitati in cadrul Festivalului Brazilor de Craciun, eveniment caritabil desfasurat sub tutela organizatiei Salvati Copiii.

FOTO VIDEO S-au aprins luminile de sarbatori in centrul Focsaniului

In Piata Unirii este organizat in acest an si un Targ de Craciun, unde comerciantii vand produse specifice sarbatorilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )