Libnet.ro
UNICEF

22:15

FOTO + VIDEO. Mii de persoane au participat la un miting pentru familie, la Oradea. Ei sustin initiativa pentru modificarea Constitutiei. Printre participanti au fost si sotii Bodnariu

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO. Mii de persoane au participat la un miting pentru familie, la Oradea. Ei sustin initiativa pentru modificarea Constitutiei. Printre participanti au fost si sotii Bodnariu

Mii de persoane au participat, sambata dimineata, in Piata Unirii din Oradea, la un miting organizat de Coalitia pentru Familie, prin care au cerut modificarea articolului 48 din Constitutie, astfel incat sa precizeze ca familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie. continuă pe România Liberă

FOTO + VIDEO. Mii de persoane au participat la un miting pentru familie, la Oradea. Ei sustin initiativa pentru modificarea Constitutiei

Mii de persoane au participat, sambata dimineata, in Piata Unirii din Oradea, la un miting organizat de Coalitia pentru Familie, prin care au cerut modificarea articolului 48 din Constitutie, astfel incat sa precizeze ca familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie.

Miting pentru familie, la Oradea. Sute de credinciosi au iesit in strada

Miting de amploare in Oradea. Sute de credinciosi s-au adunat in Piata Unirii la indemnul Coalitiei pentru Familie, pentru a cere modificarea Constitutiei. Este vizat articolului 48 din legea fundamentala, care sa defineasca familia in sensul ca aceasta se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie. Membrii Coalitiei cer ca un referendum in acest sens sa fie organizat o data cu alegerile parlamentare.

Miting pro-familie: Aproximativ 10.000 de oameni au iesit in strada in Oradea pentru a manifesta pentru modificarea articolului din Constitutie privind casatoria (VIDEO)

Aproximativ 10. 000 de oameni s-au strans in Piata Unirii din Oradea, pentru a cere modificarea Constitutiei, astfel incat casatoria sa fie posibila doar intre femei si barbati, nu.

Miting pentru familia traditionala

Peste 1. 000 de oameni au participat astazi la Oradea la o manifestatie in favoarea familiei traditionale, la un miting la care organizatorii anuntau 10. 000 de participanti.

SOC! A ramas cu SANII pe afara la o emisiune pentru copii! (FOTO, VIDEO)

O cantareata pop a ramas cu sanii pe afara, in timp ce canta in cadrul unei emisiuni pentru copii, anunta cei de la Daily Star. Tanara cantareata a fost neplacut.

FOTO+VIDEO. Presedintele Iohannis a discutat cu premierul Theresa May despre soarta romanilor din Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns joi dupa-amiaza la Bruxelles, pentru a participa la Consiliul European, joi si vineri.

FOTO + VIDEO. Proteste violente in Filipine impotriva prezentei trupelor americane. Demonstrantii au fost loviti de o masina a politiei

Sute de demonstranti filipinezi s-au adunat, miercuri, in fata Ambasadei SUA din Manila pentru a proteta impotriva prezentei trupelor americane in tara, .

VIDEO. Patru persoane au fost ranite intr-un atac armat in parcarea unei scoli din San Francisco

Patru persoane au fost ranite, dintre care una grav, intr-un atac armat in parcarea unui liceu din San Francisco, au anuntat politia si reprezentanti ai scolii, relateaza Reuters, preluat de News. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )