Libnet.ro
UNICEF

15:00

FOTO VIDEO Proteste violente la Belfast: cel putin 30 politisti au fost raniti. Fortele de ordine au folosit tunuri cu apa si gloante de plastic impotriva multimii

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Proteste violente la Belfast: cel putin 30 politisti au fost raniti. Fortele de ordine au folosit tunuri cu apa si gloante de plastic impotriva multimii

Cel putin 30 politisti au fost raniti in timpul confruntarilor, iar un parlamentar lovit la cap a fost dus de urgenta la spital dupa o noapte de confruntari la Belfast. Violentele au izbucnit in timpul paradei anuale organizate pe 12 iulie - cea mai importanta zi pentru protestantii din Ulster, care sarbatoresc la aceasta data Revolutia Glorioasa si victoria regelui protestant William de Orange asupra regelui catolic James al II-lea. continuă pe Adevărul

VIDEO Proteste violente la Belfast: cel putin 30 politisti au fost raniti. Fortele de ordine au folosit tunuri cu apa si gloante de plastic impotriva multimii

Cel putin 30 politisti au fost raniti in timpul confruntarilor, iar un parlamentar lovit la cap a fost dus de urgenta la spital dupa o noapte de confruntari la Belfast. Violentele au izbucnit in timpul paradei anuale organizate pe 12 iulie - cea mai importanta zi pentru protestantii din Ulster, care sarbatoresc la aceasta data Revolutia Glorioasa si victoria regelui protestant William de Orange asupra regelui catolic James al II-lea.

Basescu a trimis spre reexaminare legea care prevede validarea referendumului cu participare de cel putin 30%

Presedintele Traian Basescu a trimis joi Parlamentului spre reexaminare legea care prevede validarea referendumului cu participare de cel putin 30% si cu cvorum al voturilor valabil exprimate de cel putin 25%, motivand ca in aceasta forma nu se asigura o reprezentativitate suficienta. Stire in curs de actualizare.

Basescu a semnat reexaminarea legii care prevede validarea referendumului cu participare de cel putin 30%

Presedintele tarii noastre, Traian Basescu, a semnat astazi cererea de reexaminare a Legii pentru modificarea si completarea legii privind organizarea si desfasurarea referendumului, se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.

Update. Rusia: Cel putin 18 persoane au murit, in urma unui accident dintre un camion si un autobuz

Update 18. 00 - Cel putin 18 persoane au murit in Rusia, in urma coliziunii dintre un camion si un autobuz care transporta copii, anunta Ministerul rus pentru Situatii de Urgenta. Bilantul precedent era de 14.

Cel putin 38 de persoane au fost ucise intr-un atentat sinucigas din Irak

Cel putin 38 de persoane au fost ucise vineri seara intr-un atentat sinucigas care a vizat o cafenea din Kirkuk, in nordul Irakului, conform medicului legist Chakour Ahmed Ibrahim, citat de AFP, conform.

Cel putin un mort si 30 de raniti, in urma taifunului Sulik din Taiwan

Cel putin o persoana a murit, iar alte 30 au fost ranite dupa ce Taifunul Sulik a afectat Taiwanul in cursul noptii de vineri spre sambata, conform unui prim bilant furnizat de autoritati, relateaza AFP,.

Atentat sinucigas in Irak: Cel putin 38 de oameni au murit.

Cel putin 38 de persoane au fost ucise vineri seara intr-un atentat sinucigas care a vizat o cafenea din Kirkuk, in nordul Irakului, transmite Mediafax. Atentatul, in care alte 25 de persoane au fost ranite, a fost realizat de un kamikaze care purta o centura cu explozibil si a avut loc la ora locala 22:30 in cartierul Wahd Hozeran, in timp ce oamenii se aflau pe strazi dupa o zi de post pentru Ramadan, conform surselor medicale si din cadrul politiei. Sute de persoane s-au grabit la morga in .

TRAGEDIE iN RUSIA: Cel putin 12 morti intr-un accident rutier cu un autobuz care transporta ...

Cel putin 12 persoane au murit in Rusia, in urma coliziunii dintre un camion si un autobuz care transporta copii, a anuntat Ministerul rus pentru Situatii de Urgenta, preluat de mediafax. Douasprezece persoane au murit, iar 16 au fost ranite. Accidentul a avut loc in localitatea Oznobicino, situata la sud de Moscova. Autobuzul care transporta copii s-a rupt in doua dupa ce a intrat in coliziune cu un camion.

Irak: Cel putin 38 de oameni au murit in urma unui atentat sinucigas

Cel putin 38 de persoane au murit si alte 20 de persoane au fost ranite intr-un atentat sinucigas comis, ieri seara, de Ramadan, in Irak, potrivit AFP.

Tren deraiat in apropiere de Paris. Ministrul de Interne: Cel putin sapte morti, iar bilantul este in evolutie continua

55 - Cel putin sapte oameni au murit, iar zeci de persoane au fost ranite in accidentul feroviar produs vineri in apropiere de Paris, conform unui bilant provizoriu anuntat de ministrul de Interne,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )