Libnet.ro
UNICEF

20:45

FOTO VIDEO Soarele, aliatul focsanenilor la parada de Ziua Nationala a Romanei. Mii de oameni au venit la sarbatoarea din centrul orasului

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Soarele, aliatul focsanenilor la parada de Ziua Nationala a Romanei. Mii de oameni au venit la sarbatoarea din centrul orasului

Ziua Nationala a Romaniei a fost sarbatorita la Focsani de cateva mii de focsaneni, care au profitat de soarele de afara si au venit cu mic, cu mare, sa cinsteasca cea mai importanta zi a romanilor. continuă pe Adevărul

Cu ce noutati vine parada de Ziua Nationala in acest an

Pentru al doilea an consecutiv, parada militara de Ziua Nationala a Romaniei va fi organizata in Piata Constitutiei din Capitala si nu la Arcul de Triumf. Asta din cauza lucrarilor de consolidare si restaurare a monumentului. Prin urmare, cei peste 2. 600 de militari cu 360 de mijloace tehnice, din diversele structuri de aparare ale tarii, vor defila in fata Palatului Parlamentului.

Repetitie generala la Alba Iulia pentru parada de Ziua Nationala a Romaniei

La Alba Iulia s-a desfasurat luni, 30 noiembrie 2015, repetitia generalapentru parada militara de la Alba Iulia cu ocazia Zilei Nationale de 1 Decembrie. Echipaje speciale, elictoptere, masini blindate si peste 1000 de cadre militare au acaparat timp de jumatate de ora Bulevardul 1 Decembrie din oras. Parada se va desfasura marti, intre orele 13.

Ultimele repetitii pentru parada de Ziua Nationala in Capitala. Soldatii au defilat, dar au facut si fotografii: Mami, ce tare! Soldatul mi-a facut poza din tanc

Mii de soldati si pompieri au facut, duminica dimineata, ultimele repetitii pentru parada de 1 Decembrie care va fi organizata in Piata Constitutiei din Capitala, la fel ca anul trecut, in fata Casei Poporului.

FOTO Cum au petrecut barladenii de Ziua Nationala a Romaniei. Punctul de atractie: fasolea cu aroma de carnaciori

Din ciclul de manifestari organizate de autoritatile barladene pentru a marca ziua de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, cele mai atractive pentru publicul larg au fost cele care au avut loc in fata Cercului Militar.

FOTO Ziua Nationala insorita a scos din case mii de braileni. Ceremoniile, fasolea cu carnati, muzica si dansul popular au avut mare priza la public

Ziua Nationala a scos in strada peste o mie de braileni care au venit in Piata Independentei pentru a asista la parada militara si la depunerea de coroane, dar si pentru a se delecta cu traditionala fasole cu carnati si cu spectacolul de muzica populara oferit de autoritatile locale. Sarbatoarea a fost cu atat mai frumoasa cu cat soarele a tinut cu brailenii si a inseninat ziua, dupa o lunga perioada de ploi si veme innorata.

Mii de ploiesteni au venit la parada si defilarea de Ziua Nationala. Cozi imense la fasolea cu carnati FOTO VIDEO

Cateva mii de ploiesteni au venit de 1 Decembrie la evenimentele organizate in oras de Ziua Nationala. Oamenii au format cozi imense la cele 3. 000 de portii de fasole cu carnati.

FOTOGALERIE Parada militarade Ziua Nationala

Foto: Dan Popescu / HotNews. ro Parada traditionala de Ziua Nationala s-a desfasurat in Piata Constitutiei si a durat peste o ora. Au participat peste 2. 600 de militari si specialisti, cu 360 de echipamente militare. Militarilor romani li s-au adaugat detasamente de militari din Bulgaria, Polonia, Republica Moldova, Statele Unite ale Americii si Turcia.

Ziua nationala, sarbatorita in Cluj Napoca cu parada militara si concerte, dar fara traditionalul foc de artificii

Ziua Nationala a Romaniei va fi sarbatorita de clujeni cu concerte pentru toate varstele si gusturile, precum si cu traditionala parada militara. Primaria a anulat totusi nelipsitul foc de artificii, din respect pentru evenimentele petrecute cu o luna in urma in clubul Colectiv, informeaza Agerpres.

Punctele de acces la parada militara de 1 decembrie. Pe unde pot intra oamenii la evenimentul de Ziua Nationala

Participantii la parada militara de Ziua Nationala, care va incepe la ora 11. 00, in Piata Constitutiei, vor putea intra la eveniment prin trei puncte de acces.

Ciprian Marica, impresionat de parada de ziua nationala: M-am simtit din nou copil

In continuare fara o echipa la care sa evolueze, Ciprian Marica a profitat marti de ziua insorita si a mers in Piata Constitutiei din Bucuresti pentru a asista la parda militara desfasurata in fata Palatului Parlamentului cu ocazia zilei nationale a Romaniei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )