Libnet.ro
UNICEF

21:30

Repetitie generala la Alba Iulia pentru parada de Ziua Nationala a Romaniei

Adevărul Adevărul,
Repetitie generala la Alba Iulia pentru parada de Ziua Nationala a Romaniei

La Alba Iulia s-a desfasurat luni, 30 noiembrie 2015, repetitia generalapentru parada militara de la Alba Iulia cu ocazia Zilei Nationale de 1 Decembrie. Echipaje speciale, elictoptere, masini blindate si peste 1000 de cadre militare au acaparat timp de jumatate de ora Bulevardul 1 Decembrie din oras. Parada se va desfasura marti, intre orele 13. continuă pe Adevărul

Ultimele repetitii pentru parada de Ziua Nationala in Capitala. Soldatii au defilat, dar au facut si fotografii: Mami, ce tare! Soldatul mi-a facut poza din tanc

Mii de soldati si pompieri au facut, duminica dimineata, ultimele repetitii pentru parada de 1 Decembrie care va fi organizata in Piata Constitutiei din Capitala, la fel ca anul trecut, in fata Casei Poporului.

Restrictii de circulatie la Alba Iulia pentru manifestarile din 1 Decembrie

Inspectoratul Judetean de Politie Alba reaminteste restrictiile rutiere ce se vor aplica marti, 1 Decembrie, la Alba Iulia, pentru desfasurarea in conditii de normalitate a manifestarilor prilejuite de Ziua Nationala. De asemenea, transmite recomandari soferilor si pietonilor, pentru a evita accidentele. Peste 180 de politisti vor actiona in judetul Alba.

Idei pentru o minivacanta de 1 decembrie reusita. Parada de Ziua Nationala si multe bucate la targurile de Craciun din tara. Proteste in Piata Universitatii la o luna dupa Colectiv

Minivacanta de 1 decembrie se anunta una cu multe evenimente pentru bucuresteni si nu numai. Romanii se vor bucura de patru zile de weekend in care, chiar daca se anunta ploi, ninsori si polei, pot fie sa se relaxeze, fie sa dea un tur prin oras sau provincie, mai ales ca targurile de Craciun incep sa-si deschida portile in marile orase ale tarii. Parada de Ziua Nationala va fi una spectaculoasa ca in fiecare an. In Bucuresti, 2. 600 de militari romani vor participa la parada din Piata Constitutiei, chiar in fata Parlamentului Romaniei, iar daca vremea va fi buna vor fi prezente si elicopterele si avioanele Armatei. La o luna de la Colectiv, tinerii promit sa iasa din nou in strada, pe 1 decembrie, pentru victimele incendiului din clubul bucurestean. Hotnews prezinta in continuare mai multe idei pentru un weekend prelungit reusit.

Cu ce noutati vine parada de Ziua Nationala in acest an

Pentru al doilea an consecutiv, parada militara de Ziua Nationala a Romaniei va fi organizata in Piata Constitutiei din Capitala si nu la Arcul de Triumf. Asta din cauza lucrarilor de consolidare si restaurare a monumentului. Prin urmare, cei peste 2. 600 de militari cu 360 de mijloace tehnice, din diversele structuri de aparare ale tarii, vor defila in fata Palatului Parlamentului.

inselaciune cu aur prin metoda Regele Cioaba: patru persoane din Valcea, cercetate penal la Alba Iulia

Trei femei si un tanar din judetul Valcea sunt cercetati intr-un dosar de inselaciune prin metoda Regele Cioaba la Alba Iulia. Pentru documentarea anchetei, politistii au efectuat perchezitii, iar tanarul a fost retinut. Cele trei femei nu au fost gasite inca. Gruparea fura bijuteriile persoanelor carora le ofereau in dar obiecte de podoaba din aur fals.

Ziua Nationala: Trafic restrictionat in Capitala

Circulatia rutiera pe artere de circulatie care duc catre Piata Constitutiei pentru va fi restrictionata, duminica, in Capitala pentru repetitia generala cu toate fortele si mijloacele tehnice care vor participa la parada organizata pe 1 Decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei, potrivit MAI.

Repetitie pentru parada militara de 1 Decembrie in Poligonul Ghencea

Militarii fac vineri, incepand cu ora 9,00, in Poligonul de antrenament din Ghencea, o repetitie pentru parada militara dedicata Zilei Nationale a Romaniei, informeaza un comunicat de presa al Ministerului Apararii Nationale MApN).

Repetitie pentru parada militara de 1 Decembrie in Poligonul Ghencea

Militarii fac vineri, incepand cu ora 9,00, in Poligonul de antrenament din Ghencea, o repetitie pentru parada militara dedicata Zilei Nationale a Romaniei, informeaza un comunicat de presa al Ministerului Apararii Nationale MApN).

ZIUA NATIONALA: Repetitiile pentru parada de 1 Decembrie s-au incheiat in Piata Constitutiei. Traficul a fost reluat

Repetitiile pentru parada de 1 Decembrie, care au avut loc in cursul diminetii in Piata Constitutiei, s-au incheiat, iar traficul a fost reluat in zona, urmand sa fie din nou restrictionat de luni pana marti dupa-amiaza, transmite Mediafax.

Repetitii pentru parada de 1 Decembrie, la Poligonul de antrenament din Ghencea

Militarii romani participa, vineri, la Poligonul de antrenament din Ghencea, la o repetitie pentru parada militara dedicata Zilei Nationale a Romaniei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )