Libnet.ro
UNICEF

05:00

FOTO VIDEO Topul filmelor care au provocat groaza si dezgust

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Topul filmelor care au provocat groaza si dezgust

Misiunea oricarui film este de a ilustra intr-un mod cat mai fidel povestea abordata. in cazul filmelor horror sau a celor care prezinta fapte de viata, detaliile sunt cele care fac din pelicule adevarate opere de arta. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Argesul de poveste: pesteri, creste, baraje si manastiri in stanca

Patru dintre cele mai importante manastiri ale Romaniei, cele doua pesteri Dambovicioara si Ursilor, dar si impresionantele chei ale Dambovitei si Dambovicioarei sunt atuurile mele pentru a dovedi ca alegerea unui traseu turistic in nordul judetului Arges este una dintre cele mai bune alegeri. Plecam intr-o noua calatorie din cea mai frumoasa campanie Adevarul - 125 de locuri pentru care iubim Romania. Jurnal de vacanta.

FOTO VIDEO Tricourile cu Eminescu te fac sa simti romaneste. Un brand urban care sustine nationalismul

Un rapper si un artist tatuator din Capitala au lansat primul brand vestimentar care incearca sa le trezeasca tinerilor romani sentimentul de patriotism.

FOTO VIDEO Plimbare prin trecut: satul neolitic de 4.500 de ani de la Draganesti si biserica-bordei ingropata in pamant de la Stoicanesti

Judetul Olt se numara printre judetele care se pot mandri cu locuri pline de istorie readuse in prim-plan, locuri ce se credeau uitate si ingropate in uitare. Satul neolitic, ce reda o asezare specifica civilizatiei Gumelnita de acum 4. 500 de ani, amenajat la Draganesti-Olt, si un complex muzeal etnografic ce reproduce viata taranului din secolul al XVIII-lea, ridicat la Stoicanesti, sunt puncte principale de atractie ale judetului.

FOTO VIDEO Japonia lanseaza la apa cel mai mare vas de lupta dupa al Doilea Razboi Mondial

Japonia a prezentat ieri cea mai mare nava de lupta dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, care are o lungime de 250 de metri, cantareste 19. 500 de tone si poate transporta 14 elicoptere.

FOTO VIDEO Japonia lanseaza la apa cel mai mare vas de lupta dupa Al Doilea Razboi Mondial

Japonia a prezentat ieri cea mai mare nava de lupta dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial, care are o lungime de 250 de metri, cantareste 19. 500 de tone si poate transporta 14 elicoptere.

FOTO VIDEO Turneul Dunarii intra in judetul Tulcea la finalul lunii august. Ce primari se dau in barci

Stefan Ilie, primarul din localitatea Luncavita, este primul care a confirmat participarea la Turneul International al Dunarii, editie 2013. Anul trecut, edilul de Luncavita a dat la rame alaturi de primarul din Jurilovca destinatie de excelenta in acest an), iar acum invita cat mai multi reprezentanti ai autoritatilor locale sa i se alature in acest demers de promovare a judetului Tulcea.

FOTO VIDEO Turneul International al Dunarii intra in Romania la finalul lunii august. Ce primari se dau in barci

Stefan Ilie, primarul din localitatea Luncavita, este primul care a confirmat participarea la Turneul International al Dunarii, editia 2013. Anul trecut, edilul de Luncavita a dat la rame alaturi de primarul din Jurilovca destinatie de excelenta in acest an), iar acum invita cat mai multi reprezentanti ai autoritatilor locale sa i se alature in acest demers de promovare a judetului Tulcea.

FOTO VIDEO Birt in locul bibliotecii din Caransebes

Edificiul apartine Episcopiei Caransebesului care a decis sa o vanda pentru a-si achita datoriile uriase la Administratia Financiara.

FOTO + VIDEO Accident TERIFIANT in China. ...

O greseala banala l-a costat viata pe un sofer de autobuz din China. Barbatul ratase o iesire de pe autostrada si a incercat sa mearga in marsalier. Accidentul s-a produs la sud de Shanghai, potrivit dailymail. Manevra i-a fost fatala. Din spate venea un camion care a intrat in plin in autobuz. Din impact, conducatorul auto si zece pasageri au zburat prin geamurile autovehicului. Peste 20 de persoane au fost ranite. Intreaga scena a fost surprinsa de camerele de supraveghere. In .

FOTO VIDEO Mai bine as umbla goala decat sa ma imbrac in blana naturala

Patru regine ale frumusetii din America au acceptat sa fie ambasadoarele PETA, o organizatie ce protejeaza drepturile animalelor, si au renuntat la haine si inhibitii pentru a protesta contra celor care, in sezonul rece, se acopera cu vesminte din blana.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )