Libnet.ro
UNICEF

18:00

FOTOGALERIE Care este rolul primului SUV al Jaguar in cea mai impresionanta expansiune din istoria marcii

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Care este rolul primului SUV al Jaguar in cea mai impresionanta expansiune din istoria marcii

Jaguar s-a dezvoltat enorm in ultimii cinci ani, de cand este sub tutela indiana, iar celebra marca face acum pasi indrazneti si testeaza reactia publicului cu un SUV-concept pe care debuteaza si o noua arhitectura ce are la baza aluminiul. Ce modele pot pune marca in concurentacu gigantii germani, cand va iesi pe piata SUV-ul si cat de mult ar putea creste marca puteti citi in articol. continuă pe Hotnews

Proiectul care le da fiori tuturor soferilor. Cea mai mare amenda ar putea fi de 16.000 de lei

Ministerul de Interne are un proiect care ne da fiori. La propriu. Cea mai usturatoare amenda ar putea fi de 16. 000 de lei - adica, 3. 500 de euro. Si am putea ramane pietoni si patru ani. Teoretic, printre.

DESCOPERIRE: Care este cel mai MARE vulcan de pe Pamant.

Cel mai mare vulcan de pe Pamant este subacvatic si se situeaza la 1. 600 kilometri est de coastele Japoniei, in Oceanul Pacific, transmite Digi 24. Denumit Tamu Massif, vulcanul are o suprafata de 310. 000 kilometri patrati, cat Insulele britanice, si este de 60 de ori mai mare decat Mauna Loa din Hawaii, care detinea pana acum recordul mondial, sustin geologii americani. Tamu Massif este doar cu 25% mai mic decat Olympus Mons de pe Marte, cel mai mare vulcan din sistemul nostru solar. Acesta .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )