Libnet.ro
UNICEF

21:30

Proiectul care le da fiori tuturor soferilor. Cea mai mare amenda ar putea fi de 16.000 de lei

Antena3 Antena3,
Proiectul care le da fiori tuturor soferilor. Cea mai mare amenda ar putea fi de 16.000 de lei

Ministerul de Interne are un proiect care ne da fiori. La propriu. Cea mai usturatoare amenda ar putea fi de 16. 000 de lei - adica, 3. 500 de euro. Si am putea ramane pietoni si patru ani. Teoretic, printre. continuă pe Antena3

Seamana cu o nava stelara. Imagini spectaculoase cu cea mai mare ambarcatiune solara din lume

Cea mai mare ambarcatiune propulsata cu energie solara din lume, MS Turanor Planet Solar, a ajuns pe raul Thames din Londra. Potrivit expertilor, noua generatie de ambarcatiune ar putea revolutiona nu numai.

Blocurile odata monotone si cenusii, o simpla amintire? Asa arata cea mai mare pictura murala din lume!

Desenele colorate reprezentand copaci, pasari si animale reprezinta cu siguranta o modalitate neobisnuita de a infrumuseta un bloc ce initial parea sters si monoton. Si aceasta pictura murala s-ar parea ca este cea mai mare din lume, acoperind nu mai putin de 20. 000 de metri patrati de blocuri aflate intr-un cartier din Berlin. Continue reading .

Petrobras, cea mai mare companie din Brazilia, a fost spionata de SUA

Statele Unite au spionat cea mai mare companie din Brazilia, gigantul petrolier Petrobras, potrivit unor documente ale serviciilor secrete americane dezvaluite duminica de postul brazilian de televiziune Globo,.

Cea mai mare companie braziliana, Petrobras, a fost spionata de SUA (presa). Brazilia asteapta explicatii de la Washington

Statele Unite au spionat gigantul petrolier Petrobras, cea mai mare companie din Brazilia, potrivit unor documente ale serviciilor secrete americane dezvaluite duminica de postul brazilian de televiziune Globo. Acesta a prezentat documente furnizate de informaticianul american Edward Snowden, datate iunie 2012.

Preturile locuintelor din Romania, Cipru si Grecia au inregistrat cea mai mare scadere din Europa

Preturile locuintelor din Romania, Grecia si Cipru au scazut cel mai mult din Europa in primul semestru, in comparatie cu perioada similara din 2012. Scaderea inregistrata in acest interval a fost de 10,2%,.

Cea mai ampla dezbatere privind proiectul Rosia Montana, la Sinteza Zilei. Declaratii pro si contra

Sinteza Zilei a prezentat in editia de luni cea mai importanta dezbatere privind proiectul de la Rosia Montana. VREM SA MUNCIM! Reactia minerilor de la Rosia MontanaVEDETI iN DIRECT EMISIUNEA Nicusor.

Cea mai ampla dezbatere privind Rosia Montana, la Sinteza Zilei. Declaratii pro si contra controversatului proiect

Sinteza Zilei a prezentat in editia de luni cea mai importanta dezbatere privind proiectul de la Rosia Montana. VREM SA MUNCIM! Reactia minerilor de la Rosia MontanaVEDETI iN DIRECT EMISIUNEA Nicusor.

APIA: Subventia acordata agricultorilor pentru 2013 va fi mai mare decat cea de anul trecut

Subventia acordata agricultorilor pentru 2013 va fi mai mare decat cea de anul trecut, de 106 euro la hectar, a declarat Raluca Daminescu, director in cadrul Agentiei de Plati si Interventie pentru.

Ponta, despre legea maidanezilor: Nu stiu daca este solutia cea mai buna

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri ca nu stie daca legea cainilor fara stapan, care a fost adoptata de Parlament ieri, este cea mai buna solutie, insa, considera ca viata unui om este mai importanta decat cea a unui maidanez.

Cea mai veche banca din lume, la un pas de a fi nationalizata

Ultima salvare pentru banca italiana Monte dei Paschi di Siena, cea mai veche din lume, ar putea veni doar sub forma unui imprumut de urgenta de la stat, care cel mai probabil va implica si nationalizarea partiala sau totala a creditorului, scrie.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2911 seconds )