Libnet.ro
UNICEF

17:45

Fotografiile erotice din 1920 sunt mai cuminti decat selfie-urile adolescentilor

Playtech Playtech,
Fotografiile erotice din 1920 sunt mai cuminti decat selfie-urile adolescentilor

In zilele noastre, accesul la pornografie este incredibil de usor. Pe vremuri, inainte inventarii computerelor sau a internetului, lucrurile nu erau atat de simple. in 1920, nu numai ca nu exista Internet, ci nu existau nici macar reviste erotice. Ca fapt divers, primul numar al publicatiei Playboy a fost tiparit in 1953. Totusi, oamenii aveau [] Fotografiile erotice din 1920 sunt mai cuminti decat selfie-urile adolescentilor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

PARADOX. Conform unui studiu, copiii romani sunt mai fericiti decat copiii din cele mai bogate tari europene

Copiii romani sunt mai fericiti decat copiii finlandezi sau britanici, potrivit unui studiu norvegian realizat in 15 tari. Studiul arata ca, pentru copii, fericirea nu este determinata de materialism, atat copiii din Norvegia, cat si cei din Etiopia declarand ca sunt multumiti cu viata lor. Practic, studiul ne arata ca la varsta copilariei, nu vedem inca lipsurile materiale care ne preocupa cand ajungem adulti.

Cercetatorii au descoperit o serie de unelte mai vechi decat omul

O echipa de cercetatori au descoperit din intamplare o serie de unelte din piatra care sunt mai vechi decat specia noastra. Unele dintre cele mai mari descoperiri din istoria omenirii au fost facute din intamplare. Printre acestea sunt radioactivitatea, penicilina si, nu in ultimul rand, microundele. Mai nou, se numara si cele mai vechi unelte [] Cercetatorii au descoperit o serie de unelte mai vechi decat omul Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

George Bush, mai rau decat Stalin: Ce spun studentii din toata lumea

Un studiu indica faptul camii de studenti din toata lumeail considera pe George Bush un personaj mai rau decat Iosif Stalin. Stii ca ai gresit undeva atunci cand mii de studenti din toata lumea te considera un personaj mai rau decat Stalin. Stii ca situatia este cu adevarat rea atunci cand tu ai fost un [] George Bush, mai rau decat Stalin: Ce spun studentii din toata lumea Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Bancile, de doua ori mai interesate decat anul trecut sa-si vanda din creditele neperformante

Bancile, de doua ori mai interesate decat anul trecut sa-si vanda din creditele neperformante.

Tariceanu a pledat la Haga pentru ridicarea MCV: Progresele din justitie sunt evidente

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a pledat, la o reuniune a Asociatiei Senatelor din Europa, organizata la Haga, pentru ridicarea Mecanismului de Cooperare si verificare MCV), aratand ca desi progresele din justitie sunt evidente, decizia politica intarzie sa fie luata.

STUDIU: George W. Bush, mai detestat decat Stalin, iar Einstein este mai apreciat decat Maica Tereza

George W. Bush este unul dintre cei mai detestati oameni de pe planeta, intrecandu-l, din acest punct de vedere, pe dictatorul sovietic Stalin. La polul opus se afla Albert Einstein care reprezinta o sursa de.

Avocatul Piperea, despre legea insolventei: O lege proasta este mai buna decat niciuna

Avocatul Ghoerghe Piperea a intervenit telefonic in cadrul editiei de astazi a emisiunii Income Magazine cu Adrian Maniutiu, unde a vorbit despre partile bune, dar si cele mai putin bune ale legii.

Varsta la care femeile pun sexul in cui vine mai devreme decat s-ar fi crezut: ce le face sa-si piarda interesul fata de sex

Mitul femeii care se bucura cel mai intens de viata sexuala pe masura ce se apropie de 40 de ani a fost spulberat de o echipa de cercetatori. Acestia au stabilit varsta la care femeile percep sexul ca pe o corvoada si motivele din cauza carora se intampla acest lucru.

Premierul Victor Ponta: Codul Silvic este mult mai bun decat ce aveam. Vom veni cu masuri administrative de crestere a radarului padurilor (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, facand referire la adoptarea Codului Silvic in cursul zilei de miercuri ca este mult mai bun fata de cel anterior. in ceea ce priveste dublarea alocatiei copiilor de la 42 de.

Premierul Victor Ponta: Codul Silvic este mult mai bun decat ce aveam. Vom veni cu masuri administrative de crestere a radarului padurilor (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, facand referire la adoptarea Codului Silvic in cursul zilei de miercuri ca este mult mai bun fata de cel anterior. in ceea ce priveste dublarea alocatiei copiilor de la 42 de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )