Libnet.ro
UNICEF

00:07

Foxconn a oferit 5,3 miliarde de dolari pentru preluarea Sharp

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Foxconn a oferit 5,3 miliarde de dolari pentru preluarea Sharp

Grupul taiwanez Hon Hai Precision Industry Co, cunoscut si sub numele de Foxconn, a inaintat o oferta de 625 miliarde de yeni 5,3 miliarde de dolari) pentru a prelua producatorul japonez de electronice Sharp Corp si are intentia de a pastra actuala echipa manageriala, in dorinta de a linisti autoritatile japoneze ingrijorate de preluarea unei companii japoneze de o firma straina, potrivit unui articol publicat joi in The Wall Street Journal. continuă pe Ziarul Bursa

Foxconn a oferit peste 5 miliarde dolari pentru a cumpara Sharp - surse

Foxconn, compania taiwaneza care asambleaza smartphone-uri si tablete de top, ar fi oferit 5,3 miliarde dolari pentru a cumpara gigantul japonez de electronice Sharp, spun surse citate de Wall Street Journal. Sharp s-a imprumutat de doua ori la banci pentru a supravietui, dar e de asteptat ca un fond de investitii sustinut de japonezi sa faca o oferta competitiva pentru ca tehnologia Sharp sa nu ajunga la o companie straina.

Foxconn ofera 5,3 miliarde de dolari pentru preluarea Sharp

Foxconn, companie taiwaneza care asambleaza majoritatea iPhone-urilor, a oferit circa 625 miliarde yeni 5,3 miliarde dolari) pentru preluarea producatorului japonez de electronice Sharp, care se confrunta cu probleme financiare, potrivit unor surse citate de Wall Street Journal.

FOTO. Americanii vor plati 2,6 miliarde de dolari pentru cel mai scump stadion din lume

Cel mai scump stadion din lume, NFL Disney World se va construi in Inglewood, la cativa kilometri de centrul orasului Los Angeles si ar putea costa in jur de 2,6 miliarde de dolari.

IIF: 735 miliarde dolari, iesiti de pe pietele emergente in 2015

Investitorii si companiile din intreaga lume au scos 735 de miliarde de dolari de pe pietele emergente in 2015, aceasta fiind cea mai mare retragere de capital din ultimii 15 ani, conform Institutului International pentru Finante IIF), anunta Bloomberg.

Apple ar putea plati daune de 8 miliarde dolari

Gigantul IT american a fost supus unei investigatii a Uniunii Europene referitoare la politica sa fiscala. Acestea acuza producatorul de iPhone-uri ca foloseste subsidiarele din Irlanda pentru a evita plata taxelor pentru veniturile obtinute in a-fara Statelor Unite. Investigatia dateaza din 2014, iar o decizie ar putea fi luata in luna martie.

Vicecancelarul Sigmar Gabriel: Germania va aloca 5 miliarde euro pentru integrarea imigrantilor si mentinerea ordinii

Germania trebuie sa aloce fonduri suplimentare de cinci miliarde de euro pentru mentinerea ordinii publice, in contextul valului de imigranti, si pentru integrarea refugiatilor, afirma vicecancelarul Sigmar Gabriel social-democrat), scrie Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )