Libnet.ro
UNICEF

19:00

Francois Hollande: Comunitatea internationala trebuia sa fi intervenit militar in Siria din 2013

Adevărul Adevărul,
Francois Hollande: Comunitatea internationala trebuia sa fi intervenit militar in Siria din 2013

Comunitatea internationala trebuia sa fi intervenit militar in Siria din vara anului 2013, asa cum propunea Franta, crede presedintele Francois Hollande, citat de AFP. continuă pe Adevărul

Francois Hollande: Comunitatea internationala trebuia sa fi intervenit militar in Siria din 2013

Comunitatea internationala trebuia sa fi intervenit militar in Siria din vara anului 2013, asa cum propunea Franta, crede presedintele Francois Hollande, citat de AFP si preluat de MEDIAFAX.

Hollande: Comunitatea internationala trebuia sa fi intervenit militar in Siria inca din 2013

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a declarat, miercuri, la bordul portavionului Charles-de-Gaulle care pleaca spre Golful Persic, ca in Siria comunitatea internationala ar fi trebuit sa intervena militar inca din vara anului 2013. Continuu sa regret ca membrii comunitatii internationale nu au actionat la timpul potrivit pentru a opri masacrele din Siria si a-i impiedica pe extremisti sa castige mai mult teren. Franta era pregatita, ordinele fusesera date, dispozitivul era pregatit. A fost preferata o alta cale. Vedem rezultatele.

Francois Hollande, despre razboiul din Siria: Comunitatea internationala trebuia sa fi intervenit militar din 2013

Comunitatea internationala trebuia sa fi intervenit militar in Siria din vara anului 2013, asa cum propunea Franta, a precizat presedintele Francois Hollande, citat de AFP, in contextul in care in Paris a avut loc saptamana trecuta un atentat.

Francois Hollande: Charlie Hebdo traieste si va trai

Charlie Hebdo traieste si va trai, a declarat miercuri seara presedintele francez Francois Hollande, salutand aparitia in aceeasi zi a editiei supravietuitorilor a ziarului satiric, a carui redactie.

Franta: Ceremonie in memoria politistilor ucisi in atentatele de la Paris. Francois Hollande le-a conferit post-mortem cea mai inalta distinctie a tarii

O ceremonie solemna a fost organizata marti in Franta in memoria celor trei politisti ucisi in atentatele de la Paris. Presedintele Francois Hollande le-a adus un omagiu ofiterilor, conferindu-le post-mortem.

Presa israeliana: Francois Hollande i-ar fi cerut lui Benjamin Netanyahu sa nu participe la marsul solidaritatii de la Paris

Presedintele francez Francois Hollande nu a dorit ca premierul israelian Benjamin Netanyahu sa participe la marsul istoric de duminica de la Paris, considerand ca prezenta liderului israelian la mars ar putea.

Marsul solidaritatii de la Paris. Klaus Iohannis, primit la Palatul Elysee de Francois Hollande

UPDATE - Presedintele francez, Francois Hollande, a primit duminica la Palatul Elysee numerosi sefii de stat si de Guvern care vor participa in scurta vreme la Marsul solidaritatii din Paris. Printre liderii.

POZA ZILEI Marsul solidaritatii: Angel Merkel l-a imbratisat pe Francois Hollande

Mai multi lideri politici au participat sambata la marsul solidaritatii de la Paris, ei fiind primiti, inainte, la Palatul Elysee de presedintele Francios Hollande. Angela Merkel l-a imbratisat pe Hollande in acest context, iar momentul a fost surprins intr-o fotografie AP, distribuita pe Twitter de BBC News.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )