Libnet.ro
UNICEF

22:30

Francois Hollande, despre BUGETUL UE: Germania nu a vrut sa izoleze Marea Britanie.

România Liberă România Liberă,
Francois Hollande, despre BUGETUL UE: Germania nu a vrut sa izoleze Marea Britanie.

Presedintele francez, Francois Hollande, a afirmat, vineri, dupa esecul negocierilor privind bugetul multianual al UE, ca Germania nu a vrut sa izoleze Marea Britanie la Consiliul European, dar Franta si Germania si-au jucat perfect rolul pentru a face Europa sa avanseze, transmite AFP, potrivit Mediafax. Germania nu a vrut sa izoleze Marea Britanie, iar Franta a dorit ca tarile coeziunii, atasate politicilor de crestere si politicii agricole comune, sa se poata face auzite, a sintetizat . continuă pe România Liberă

Basescu, despre bugetul UE: Este o situatie de negociere extrem de complexa. Urmareste-l LIVE, pe www.antena3.ro

Presedintele Traian Basescu tine o declaratie de presa marti, la Palatul Cotroceni, pe tema privind bugetul UE pentru perioada 2014-2020, care va fi discutat in cadrul reuniunii extraordinare a Consiliului.

Merkel, despre bugetul UE: Toata lumea trebuie sa faca un compromis

Cancelarul german Angela Merkel a declarat joi ca toata lumea va trebui, fara indoiala, sa faca un compromis in negocierile pentru bugetul multianual al Uniunii Europene si nu a exclus ca un nou summit sa fie.

Negocierile pe bugetul UE au ESUAT. Vezi reactia lui Basescu si declaratiile liderilor ...

Reuniunea de la Bruxelles a Consiliul European s-a incheiat la aceasta ora, liderii statelor membre nereusind sa ajunga la consens cu privire la alocarile pentru bugetul UE pe perioada 2014-2020, potrivit Mediafax. Citeste si Basescu, despre BUGETUL UE: Reducerea va fi de 100 de miliarde Este de asteptat ca urmatoarea reuniune a Consiliului European pe tema bugetului pentru intervalul 2014-2020 sa fie programata la inceputul anului viitor, in ianuarie-februarie. Presedintele Consiliului .

Basescu, despre BUGETUL UE: Reducerea va fi de 100 de miliarde.

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, in urma negocierilor esuate avute in cadrul summit-ului de la Bruxelles pe tema bugetului Uniunii Europene ca reducerea va fi de 100 de miliarde. - Solicitarile de reducere ale bugetului venite din partea statelor net contribuitare variau intre 50 de miliarde si 200 de miliarde. Reducerea va fi de 100 de miliarde, a explicat Traian Basescu - In acelasi timp, cel putin din punctul nostru de vedere, obiectivul la summit-ul de la .

Basescu, despre BUGETUL UE: Reducerea va fi de 100 de miliarde de euro.

Presedintele Traian Basescu a afirmat, vineri, in urma negocierilor esuate avute in cadrul summit-ului de la Bruxelles pe tema bugetului Uniunii Europene ca reducerea va fi de 100 de miliarde. Romania Libera va prezinta principalele declaratii: - Solicitarile de reducere ale bugetului venite din partea statelor net contribuitare variau intre 50 de miliarde si 200 de miliarde. Reducerea va fi de 100 de miliarde, a explicat Traian Basescu - In acelasi timp, cel putin din punctul nostru de .

Victor Ponta i s-a plans lui Francois Hollande ca Traian Basescu ar putea sa nu-l numeasca premier dupa alegeri

Victor Ponta s-a sfatuit cu presedintele Frantei, Francois Hollande, despre scenariile post-electorale din Romania. Premierul s-a declarat ingrijorat de faptul ca presedintele Basescu nu il va nominaliza pentru.

Francois Hollande: Summitul UE a fost util si constituie o etapa spre un acord

Presedintele francez, Francois Hollande, a explicat ca, in ciuda esecului, intalnirea de la Consiliul European pe tema bugetului multianual a fost utila si constituie o etapa spre un acord.

Basescu: Interesul Romaniei este sa NEGOCIEZE bugetul UE. Daca plecam cu ideea de VETO, nu ne mai cauta nimeni. Urmareste-l LIVE, pe www.antena3.ro

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la Palatul Cotroceni, ca interesul Romaniei este sa negocieze bugetul UE pe 2014-2020, acesta precizand ca, daca de la Bucuresti se pleaca cu ideea de.

Basescu: Interesul Romaniei este sa NEGOCIEZE bugetul UE. Daca plecam cu ideea de VETO, nu ne mai cauta nimeni

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la Palatul Cotroceni, ca interesul Romaniei este sa negocieze bugetul UE pe 2014-2020, acesta precizand ca, daca de la Bucuresti se pleaca cu ideea de.

Retrogradarea Frantei ar putea slabi pozitia lui Hollande in negocierile pentru bugetul UE

Pierderea ratingului de top AAA din partea Moodys de catre Franta ar putea slabi pozitia presedintelui francez, Francois Hollande, in negocierile pentru bugetul UE si ar putea agrava ingrijorarea in Germania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2781 seconds )