Libnet.ro
UNICEF

01:05

Franta este tara din UE cu cele mai multe atacuri teroriste petrecute in 2013

B1 B1,
Franta este tara din UE cu cele mai multe atacuri teroriste petrecute in 2013

Tara care in 2013 s-a confruntat cu cele mai multe atacuri teroriste sau infractiuni legate de terorism din intreaga Uniune Europeana este Franta, anunta cel mai recent raport Europol. Astfel, din totalul de 152. continuă pe B1

Raport Europol cu privire la situatia terorismului la nivel european: Franta, tara din UE cu cele mai multe atacuri teroriste

Franta este tara in care anul trecut au avut loc cele mai multe atacuri teroriste sau infractiuni legate de terorism din intreaga Uniune Europeana, potrivit celui mai recent raport Europol.

UPC adauga Disney Junior in grila de programe, devenind furnizorul cu cele mai multe canale de desene din Romania

UPC Romania isi extinde grila de canale digitale prin lansarea postului Disney Junior, devenind astfel operatorul telecom care ofera cele mai multe canale de desene animate din Romania, 10. Disney Junior este disponibil clientilor de televiziune digitala pe pozitia 508.

Programul Rabla: o unitate militara a luat cele mai multe tichete

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) a distribuit pana in prezent 238 de tichete din cele 3. 000 destinate firmelor si institutiilor in Programul Rabla, cele mai multe, 94, fiind adjudecate de o unitate militara din Capitala, iar 51, de.

Europarlamentare 2014. MAI: Cele mai multe incalcari ale legii au fost in Bucuresti si in Dambovita

Peste 80 de fapte penale comise in timpul scrutinului de duminica sunt verificate de politisti. Cei din Ministerul de Interne au primit in total 300 de sesizari, insa o treime din acestea nu s-au confirmat. Cele mai multe incalcari ale legii au fost inregistrate in Bucuresti si in judetul Dambovita si s-au referit la propaganda electorala facuta in preajma sectiilor.

A fost una din cele mai puternice tari din Europa, dar acum se afla in pragul COLAPSULUI. 1 din 5 cetateni traieste sub limita saraciei

Spania se afla sub dominatia saraciei extreme! Unul din cinci spanioli traieste sub limita saraciei, conform datelor publicate de Institutul spaniol de Statistica. Mai mult decat atat, acelasi raport arata.

Mai multe sanse pentru someri: rata locurilor de munca este mai mare in primele luni ale anului

Rata locurilor de munca vancate a ajuns in primul trimestru la 0,9% dupa o crestere cu 0,24 puncte procentuale fata de perioada similara a anului trecut, iar numarul de locuri de munca vacanta a ajuns la 32. 000, cele mai multe fiind in activitati de.

Una dintre cele mai mari retele de contrabanda cu tigari din Vestul Romaniei. Traficantii au fost eliberati de Curtea de Apel

Judecatorii Curtii de Apel Timisoara au dispus eliberarea sub control judiciar a persoanelor arestate saptamana trecuta intr-unul din cele mai complexe dosare de contrabanda de tigari din Vestul tarii.

Cod galben de ploi, grindina si intensificari de vant in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis avertizari cod galben de scurta durata, valabile pentru mai multe judete din tara.

Cele mai puternice antibiotice naturale

Antibioticele au devenit astazi unul dintre medicamentele cele mai folosite. Din pacate, desi de multe ori eficiente pe moment, antibioticele de sinteza distrug pe langa bacteriile care creeaza probleme.

Culisele fabricilor Draexlmaier din Germania, locul unde se proiecteaza bordurile pentru cele mai exclusiviste automobile

Orasul bavarez Vilsbiburg, la 100 de kilometri de Munchen, in Bavaria, este locul unde se regaseste centrul producatorului de componente auto Draexlmaier. Aici sunt proiectate si create panouri de bord pentru cele mai exclusiviste automobile.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )