Libnet.ro
UNICEF

21:45

Franta loveste in The Guardian: Nu, nu este ilegal ca angajatii sa raspunda la mail dupa ora 18.00

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Franta loveste in The Guardian: Nu, nu este ilegal ca angajatii sa raspunda la mail dupa ora 18.00

Franta neaga informatia publicata de ziarul The Guardian potrivit caruia angajatii francezi ar fi obligati prin lege sa inchida telefoanele si sa nu raspunda la mail-uri dupa ora 18. Nu, in Franta nu este ilegal ca angajatii sa raspunda la. continuă pe Wall-Street Ro

The Guardian si The Washington Post au fost recompensate cu Premiul Pulitzer pentru dezvaluirile despre programele americane de supraveghere

Editia americana a The Guardian si The Washington Post au fost marele castigatoare la editia din 2014 a Premiilor Pulitzer. Cele doua publicatii au fost recompensate cu cel mai important premiu, la categoria.

The Guardian si Washington Post au fost recompensate cu Premiul Pulitzer pentru publicarea dezvaluirilor lui Edward Snowden

The Guardian si The Washington Post au fost recompensate, luni, la New York, cu Premiul Pulitzer pentru publicarea dezvaluirilor lui Edward Snowden despre programele americane de supraveghere, potrivit.

Edward Snowden le-a adus premiul Pulitzer ziarelor The Guardian si Washington Post

Ziarul britanic The Guardian US si ziarul american The Washington Post au astigat Premiul Pulitzer pentru publicarea dezvaluirilor lui Edward Snowden despre programele americane de supraveghere.

The Guardian si Washington Post, au primit Premiul Pulitzer pentru subiectul Snowden

Cotidianele britanic The Guardian US si american The Washington Post, care au publicat dezvaluirile lui Edward Snowden despre programele americane de supraveghere, au fost recompensate luni, la New York, cu Premiul Pulitzer.

Snowden aduce premiul Pulitzer ziaristilor de la The Guardian si Washington Post

The Guardian US si The Washington Post, ziare care au publicat dezvaluirile lui Edward Snowden despre programele americane de supraveghere, au fost recompensate luni, la New York, cu Premiul Pulitzer, relateaza AFP.

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )