Libnet.ro
UNICEF

14:00

Franta si Marea Britanie acuza regimul sirian ca a comis un ATAC CHIMIC. Pentagonul pregateste o INTERVENTIE MILITARA

Antena3 Antena3,
Franta si Marea Britanie acuza regimul sirian ca a comis un ATAC CHIMIC. Pentagonul pregateste o INTERVENTIE MILITARA

Toate informatiile arata ca regimul sirian a comis un atac cu arme chimice, zilele trecute, la Damasc, afirma ministrul francez de Externe, Laurent Fabius, aflat in vizita in Cisiordania. Toate informatiile de. continuă pe Antena3

Franta si Marea Britanie acuza Siria de atac chimic

Toate informatiile arata ca regimul sirian a comis un atac cu arme chimice, zilele trecute, la Damasc, a declarat ministrul francez de Externe, Laurent Fabius, aflat in vizita in Cisiordania, potrivit AFP.

Marea Britanie crede ca regimul Assad s-ar afla in spatele atacului chimic din Siria

Marea Britanie a declarat ca, cel mai probabil, fortele presedintelui sirian Bashar al-Asaad sunt responsabile pentru atacurile chimice din suburbiile locuite de rebeli in Damasc, oficialii britanici sugerand ca guvernul sirian ar fi avut ceva de ascuns, informeaza presa internationala.

The Independent: Marea Britanie are o baza de supraveghere a internetului, in Orientul Mijlociu

Serviciile de informatii britanice sunt atrase intr-un nou scandal legat de interceptari ilegale asupra populatiei, dupa ce publicatie The Independent a dezvaluit astazi, un raport despre o baza secreta de supraveghere a internetului, instalata de Marea Britanie in Orientul Mijlociu, potrivit documentelor sustrase de Edward Snowden.

The Independent: Marea Britanie detine o baza de supraveghere a internetului, in Orientul Mijlociu

Serviciile de informatii britanice sunt atrase intr-un nou scandal legat de interceptari ilegale asupra populatiei, dupa ce publicatia The Independent a dezvaluit astazi, un raport despre o baza secreta de supraveghere a internetului, instalata de Marea Britanie in Orientul Mijlociu, potrivit documentelor sustrase de Edward Snowden.

Marea Britanie a instalat o baza secreta de supraveghere pe internet in Orientul Mijlociu

Marea Britanie a instalat o baza secreta de supraveghere pe Internet in Orientul Mijlociu, scrie AFP. Informatia apartine unui raport care citeaza unele documente obtinute de fostul consultant american in.

Un baietel din Marea Britanie isi schimba culoarea pielii: Devine portocaliu atunci cand consuma caroten

Un baietel de trei ani este singura persoana din marea Britanie care sufera de o afectiune care nu ii permite sa proceseze carontenul, devenind astfel portocaliu in momemtnul in care consuma aceasta.

Marea Britanie: Gemeni identici, acuzati de aceeasi fapta pentru ca testul ADN nu ii poate deosebi

Doi frati identici din Regatul Unit au fost acuzati, marti, ca au violat o femeie, insa politia din Marea Britanie nu poate care dintre ei este inculpatul pentru ca impart acelasi ADN.

Germania critica metodele folosite de Marea Britanie in legatura cu The Guardian

Guvernul german a criticat, astazi, metodele folosite de Marea Britanie in legatura cu jurnalul The Guardian, in cadrul scandalului Snowden, si si-a exprimat ingrijorarea cu privire la libertatea presei in aceasta tara, informeaza AFP.

Liga Araba, Marea Britanie si Suedia solicita ONU sa stabileasca daca in regiunea Damasc au fost folosite arme chimice

Liga Araba, Marea Britanie si Suedia au solicitat ONU sa stabileasca daca in regiunea Damasc au fost folosite arme chimice, dupa ce aceasta a fost tinta unor bombardamente violente, miercuri, iar militantii au.

Germania este ingrijorata in legatura cu libertatea presei din Marea Britanie

Guvernul german a criticat, miercuri, metodele folosite de Marea Britanie in legatura cu jurnalul The Guardian, in cadrul afacerii Snowden, si si-a exprimat ingrijorarea cu privire la libertatea presei in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )