Libnet.ro
UNICEF

11:15

Frauda bancara URIASA. Zeci de oameni de afaceri, perchezitionati. Directori de banci, complici la frauda

Antena3 Antena3,
Frauda bancara URIASA. Zeci de oameni de afaceri, perchezitionati. Directori de banci, complici la frauda

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Structura Centrala efectueaza un numar de 48 de perchezitii domiciliare in municipiul Bucuresti si judetele. continuă pe Antena3

Frauda bancara URIASA. Zeci de oameni de afaceri, perchezitionati. Directori de banci, complici la inselaciune

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Structura Centrala efectueaza 48 de perchezitii domiciliare in municipiul Bucuresti si judetele Satu Mare,.

Frauda bancara URIASA. Vasile Blaga si Liviu Popa, in interceptari. Cine sunt capii retelei

30 - Vasile Blaga si fostul sef al IGPR, Liviu Popa, apar in interceptarile din dosarul bacherilor. Surse judiciare spun ca unul dintre capii retelei ar fi omul de afaceri Marius Locic condamnat in.

VIDEO Surse judiciare: Oamenii de afaceri Marius Locic, Vasile si Dumitru Crestin ar fi capii gruparii responsabile pentru frauda bancara de 85 milioane euro

Lucian Cojocaru, fost director BRD si in prezent vicepresedinte Volksbank, sefi ai sucursalelor BRD Unirii si Dorobanti si responsabili ATE Bank ar fi cercetati de DIICOT in cazul fraudelor bancare in valoare de 85 de milioane euro, iar capii afacerii ar fi Marius Locic si fratii Vasile si Dumitru Crestin, sustin surse judiciare citate de Mediafax. Potrivit surselor citate, in aceasta afacere ar fi implicati patru notari, unul dintre acestia fiind sotia lui Damian Draghici, Paula Rosenberg. Damian Draghici, consilier al premierului Ponta pentru problemele romilor, a fost ales senator pe listele USL. De asemenea, in ancheta ar fi vizata si sotia lui Marius Locic, mai sustin sursele citate. Raspunsul omului de afaceri Dumitri Crestin: Dumitru nu este implicat in ancheta desfasurata de DIICOT in cazul fraudelor bancare. ) Dumitru Crestin nu a luat niciun credit bancar pentru afaceri comune sau manageriate impreuna cu fratii sai. Prin urmare, domnul Dumitru Crestin nu a fost perchezitionat sau cercetat de catre DIICOT in cazul fraudelor bancare in valoare de 85 de milioane euro si se afla in continuare pe teritoriul Romaniei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )