Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fresh! Eminem a dezvaluit trei noi piese de pe viitorul album Love Game, Headlights si Asshole!

Devorator Monden Devorator Monden,
Fresh! Eminem a dezvaluit trei noi piese de pe viitorul album Love Game, Headlights si Asshole!

Wow, asta da surpriza din partea rapperului! Nu mai putin de trei noi piese de pe albumul The Marshall Mathers LP 2 au fost dezvaluite, toate fiind colaborari. Astfel Love Game este in colaborare cu rapperul Kendrick Lamar, Headlights este o colaborare cu Nate Ruess, solistul formatiei fun. , iar Asshole e interpretata in duet cu . continuă pe Devorator Monden

Conor Maynard va avea pe viitorul album o piesa compusa de Timbaland!

Dezvaluirea a fost facuta de catre insusi artistul englez in cadrul unui interviu acordat unui post de radio britanic. Conor Maynard a fost foarte ocupat in ultima perioada cu lucrul la cel de-al doilea album din cariera sa, programul cantaretului fiind acelasi si in perioada urmatoare. In cadrul interviului acordat recent Conor Maynard a dezvaluit .

HOT! Beyonce ne ofera un preview al unei noi piese God Made You Beautiful!

Fragmentul dezvaluit recent din noua piesa este inclus pe coloana sonora a trailerului pentru DVD-ul Life Is But A Dream pe care frumoasa cantareata il va lansa in 25 noiembrie in magazine, acesta fiind compus din doua CD-uri. God Made You Beautiful este o balada pop a carei tema este imputernicirea, similar pieselor Standing In .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )