Libnet.ro
UNICEF

15:45

Furie pe Internet, dupa ce Simona Halep a primit cu 10 euro mai putin decat Novak Djokovic pentru triumful de la Roma

B1 B1,
Furie pe Internet, dupa ce Simona Halep a primit cu 10 euro mai putin decat Novak Djokovic pentru triumful de la Roma

Organizatorii Openului Italian si ai circuitului mondial de tenis au fost criticati virulent pe retelele sociale, dupa ce s-a aflat ca invingatorul din proba masculina de simplu de la Roma, Novak Djokovic, a. continuă pe B1

Fanii protesteaza dupa ce Halep a primit cu 10 euro mai putin decat Djokovic la competitia de la Roma

Organizatorii turneului de tenis de la Roma au fost criticati in retelele de socializare dupa ce campionul la simplu masculin, sarbul Novak Djokovic, a incasat un premiu mai mare cu 10 euro decat campioana de la simplu feminin, romanca Simona Halep, transmite Reuters, preluata de Agerpres.

Organizatorii de la Roma, criticati - Simona Halep a primit mai putini bani decat Novak Djokovic: Care a fost diferenta

Organizatorii turneului de tenis de la Roma au fost criticati in retelele de socializare dupa ce campionul la simplu masculin, sarbul Novak Djokovic, a incasat un premiu mai mare decat campioana de la simplu feminin, romanca Simona Halep, transmite Reuters.

Simona Halep Yulia Putintseva 6-2, 2-0. Putintseva a abandonat, Halep e in semifinale la Roma

UPDATE, ora 14:00 Simona Halep merge in semifinale la Roma, dupa ce a trecut de Yulia Putintseva, scor 6-2, 2-0. Jucatoarea din Kazahstan s-a retras. Urmeaza Muguruza sau Azarenka in penultimul act. Simona isi face serviciul. Simona Halep castiga primul set. Putintseva cere un time-out medical. Game castigat de Simona Halep.

Simona Halep ar putea reveni pe primul loc mondial la turneul de Grand Slam la care se simte cel mai bine. Cum stau romancele in clasamentul WTA inainte de Roland Garros

Dupa triumful de la Roma, Simona Halep si-a consolidat a doua pozitie in ierarhia mondiala a jucatoarelor profesioniste de tenis. Mai mult decat atat, romanca se afla la mai putin de 1. 500 de puncte.

Simona Halep stie unde are cele mai mari probleme in meciurile contra Karolinei Pliskova

Nu a mai ramas mult timp pana la startul finalei de la Roma Premier 5), turneu unde Simona Halep a mai disputat ultimul act in doua randuri 2017, 2018). Sportiva noastra ii cunoaste bine jocul adversarei si stie unde are cele mai mari probleme atunci cand vine vorba despre Karolina Pliskova. Finala de la Foro Italico va fi LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 1 de la ora 15:30.

Panica la Roland Garros: 5 jucatori au fost eliminati! Ce se va intampla cu Simona Halep

Turneul de Grand Slam de la Roland Garros este zguduit de noi cazuri de COVID-19. Alti doi jucatori din rundele de calificare pentru Openul Frantei au primit rezultate pozitive la coronavirus. Declaratia a fost facuta de Federatia Franceza de Tenis, duminica. Alte trei persoane au fost in contact strans cu un antrenor care a iesit .

Simona Halep Karolina Pliskova 6-0, 2-1. Pliskova a abandonat! Simona e campioana la Roma!

UPDATE, ora 16:10 Simona Halep este campioana la Roma, dupa ce Pliskova a abandonat la 6-0, 2-1 pentru romanca. Al treilea titlu la rand, dupa cele de la Praga si Dubai. Game Halep. Pliskova face si ea break. Simona face un nou break. Set Halep, in doar 21 de minute.

Simona Halep a luat o decizie radicala dupa calificarea in semifinale. I-a transmis imediat lui Darren Cahill

Simona Halep s-a calificat in semifinale la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Yulia Putintseva. Jucatoarea din Kazahstan a decis sa abandoneze la scorul 6-2, 2-0 in favoarea romancei. Pentru Simona urmeaza un duel cu invingatoarea dintre Garbine Muguruza si Victoria Azarenka, partida care va incepe in scurt timp la Foro Italico. Simona Halep .

Ce a facut Simona Halep imediat dupa victoria cu Putintseva. Oamenilor nu le-a venit sa creada

Simona Halep a jucat astazi, de la ora 13:00, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Roma. Aici a infruntat-o pe Yulia Putintseva, locul 30 in clasamentul WTA, in prima partida programata pe central. Ce a facut Simona Halep imediat dupa victoria cu Putintseva De altfel, este a doua confruntare directa dintre cele .

Faza care nu s-a vazut la TV in finala castigata de Simona Halep. Toata lumea a izbucnit in ras in tribune, dupa gestul romancei. Video

Simona Halep este noua campioana de la Roma, dupa o finala incheiata foarte repede in fata Karolinei Pliskova. Doar 33 de minute a stat pe teren jucatoarea din Cehia, iar apoi s-a retras din cauza unei accidentari. Scorul era 6-0, 2-1 pentru Halep. in putinul timp petrecut pe teren, romanca a avut timp sa ii .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )