Libnet.ro
UNICEF

14:45

G.R.L. lanseaza clipul primului single din cariera Vacation!

Devorator Monden Devorator Monden,
G.R.L. lanseaza clipul primului single din cariera Vacation!

Noul girl band, format din membrele Lauren Bennett, Paula Van Oppen, Natasha Slayton, Simone Battle si Emmalyn Estrada, a fost creat de catre Robin Antin, aceeasi care a pus bazele si celebrei formatii Pussycat Dolls, grup care s-a bucurat de un mare succes. Vacation, primul single al formatiei G. , face parte de pe coloana sonora . continuă pe Devorator Monden

HOT! Narcotic Sound and Christian D lanseaza clipul Bye Bye feat. Iankoo

Narcotic Sound a lansat videoclipul noului single Bye Bye, realizat impreuna cu Christian D si Iankoo. Piesa marcheaza si o schimbare a soundului care a consacrat proiectul pe scena dance-house din Romania. Dupa ce au lansat Tara Song la inceputul verii, baietii sunt pusi pe treaba si la sfarsitul ei, iar noul lor single promite .

Britney Spears filmeaza clipul noului single si dezvaluie mai multe detalii!

Diva incepe sa ne ofere din ce in ce mai multe detalii despre noul sau proiect si single-ul care, conform cronomatrului de pe site-ul sau oficial, va fi lansat pe 17 septembrie. In aceeasi zi artista va fi prezenta la Good Morning America pentru a marca incheierea numaratorii inverse de pe site-ul sau si a .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )