Libnet.ro
UNICEF

22:45

Gabriel Oprea anunta ca demisioneaza din Senat

Hotnews Hotnews,
 Gabriel Oprea anunta ca demisioneaza din Senat

Gabriel Oprea a anuntat ca demisioneaza din Senatul Romaniei, dupa ce vineri presedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia acestuia. Vineri dimineata, Oprea a depus o solicitare de reluare a votului, insa a inteles ca sunt opinii juridice divergente cu privire la posibilitatea ca acest lucru sa se intample si ca doreste adevarul despre acel incident, la fel ca si familia Gigina. UPDATE 1: Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a salutat demisia lui Oprea, despre care a spus ca este un gest bine-venit. UPDATE 2: Demisia senatorului Gabriel Oprea nu a fost inregistrata, vineri, pana la finalizarea programului de lucru al Senatului, a precizat purtatorul de cuvant al presedintelui Senatului, Andrei Alexandru, pentru News. ro. continuă pe Hotnews

Gabriel Oprea anunta ca demisioneaza din Senat

Fostul vicepremier Gabriel Oprea scrie, pe Faecbook, ca nu se ascunde in spatele niciunei imunitati si, la fel ca si familia Gigina, doreste adevarul despre acel accident, astfel ca demisioneaza din Senat.

Gabriel Oprea anunta ca demisioneaza din Senat

Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea anunta ca demisioneaza din Senat. Procedura, conform regulamentului, se va face saptamana viitoare, mai spune el. Stire in curs de.

Gabriel Oprea: Prin votul din Senat s-a decis sa mai treaca 3 luni pana cand dosarul va ajunge in fata judecatorilor. Atat!

Senatorul Gabriel Oprea a raspuns, miercuri, pe Facebook, criticilor venite in urma votului din Senat, prin care s-a respins inceperea urmaririi penale in cazul sau, el aratand ca ceea ce s-a decis in plenul Senatului a fost sa mai treaca inca 3.

Gabriel Oprea a demisionat din Senat, dar nu poate fi urmarit penal in cazul mortii politistului Bogdan Gigina. Care este explicatia

Fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, a anuntat, pe pagina sa de Facebook, ca va demisiona din Senatul Romaniei saptamana viitoare. insa, el ramane protejat de votul colegilor, pana la o noua cererea procurorilor adresata Administratiei Prezidentiale, bazata pe probe noi.

Gabriel Oprea a anuntat ca demisioneaza din Senat: La fel ca si familia Gigina, doresc adevarul (VIDEO)

Gabriel Oprea a anuntat ca demisioneaza din Senatul Romaniei pentru ca nu vrea sa se ascunda de Justitie in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina. Nu ma ascund in spatele.

Oprea demisioneaza din Senat, la sugestia presedintelui Iohannis, dupa protestele de joi seara cu mii de oameni: Nu ma ascund in spatele imunitatii

Gabriel Oprea a anuntat, vineri dupa-amiaza, pe contul sau de Facebook, ca demisioneaza din Senatul Romaniei. Precizarea a venit dupa ce presedintele Klaus Iohannis a sugerat ca o persoana aflata in situatia sa ar trebui sa demisioneze, dar si dupa ce mii de oameni au iesit in strada, joi seara, cerandu-i sa nu fuga de judecata.

Cum comenteaza oamenii politici anuntul lui Gabriel Oprea de a demisiona din Senat

Anuntul lui Gabriel Oprea ca demisioneaza din Senat a fost perceput de oamenii politici ca pe o solutie de detensionare a situatiei.

Oprea a demisionat din Senat, dar nu poate fi urmarit penal in cazul Gigina

Fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, a anuntat, pe pagina sa de Facebook, ca va demisiona din Senatul Romaniei saptamana viitoare. insa, el ramane protejat de votul colegilor, pana la o noua cererea procurorilor adresata Administratiei Prezidentiale, bazata pe probe noi.

Gabriel Oprea a demisionat din Senat, insa tot nu poate fi urmarit penal. Ce pot face procurorii

Chiar daca va demisiona din Senat, Gabriel Oprea nu poate fi urmarit penal automat, intrucat se mai bucura inca de imunitatea oferita de Legea raspunderii ministeriale. insa nici nu mai poate fenta mult timp Justitia. De fapt, e doar o chestiune de zile pana cand procurorii il vor putea ancheta pe general.

Gabriel Oprea solicita un nou vot in Senat, pentru incuviintarea urmaririi sale penale. Nu este intentia mea sa fug de Justitie

Gabriel Oprea a cerut oficial un nou vot in cazul solicitarii Parchetului, privind incuviintarea urmaririi penale in cazul sau, in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina. Am.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )