Libnet.ro
UNICEF

05:00

Gabriela Firea, adevarul despre relatia ei cu Liviu Dragnea. A spus totul, chiar ieri

Playtech Playtech,
Gabriela Firea, adevarul despre relatia ei cu Liviu Dragnea. A spus totul, chiar ieri

Gabriela Firea a spus adevarul despre relatia ei cu Liviu Dragnea. Astfel, Gabriela Firea a afirmat ca nu mai tine legatura cu fostul sef al PSD si nici nu ar avea cum sa faca acest lucru, in contextul in care acesta este in incarcerat. Gabriela Firea, dezvaluiri despre relatia care a avut-o cu Liviu Dragnea. continuă pe Playtech

Ponta, la cinci ani de la Colectiv: Lui Liviu Dragnea nu-i pasa de victime, s-a bucurat ca scapa de mine; Toata lumea, cu exceptia mea, e inca in functie

Fostul premier Victor Ponta sustine, la cinci ani de la tragedia de la Colectiv, ca desi a demisionat atunci din functie nimic nu s-a schimbat si subliniaza ca practic toata lumea, cu exceptia mea, e inca in functie. De asemenea, Ponta il acuza intr-un interviu pentru DigiFM pe fostul lider PSD Liviu Dragnea ca nu l-a interesat de victimele incendiului si ca s-a folosit de tragedie de a scapa de acesta.

Ce mesaj i-a transmis Irina Tanase lui Liviu Dragnea, de ziua lui: M-am imbracat cu halatul tau ca sa te simt cat mai aproape

Miercuri, 28 octombrie, Liviu Dragnea a implinit 58 de ani. Iubita lui, Irina Tanase 27 de ani), nu a uitat sa-i transmita un mesaj in care si-a exprimat dorul patimas pentru fostul lider PSD.

Gabriela Firea, despre Liviu Dragnea: A scris o pagina neagra a istoriei Partidului Social Democrat (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de joi, Gabriela Firea a fost intrebata daca mai tine legatura cu Liviu Dragnea, fostu presedinte al social democratilor si daca si-a amintit ca la data de 28 octombrie a .

Mesajul transmis de Gabriela Firea cu ocazia zilei de nastere a lui Liviu Dragnea

Gabriela Firea a fost intrebata, joi, in cadrul unei conferinte de presa, daca mai tine legatura cu fostul lider al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a carui zi de nastere a fost miercuri. Stiti ce zi a fost ieri?, a intrebat-o jurnalistul.

Gabriela Firea, despre criza financiara de la Primaria Capitalei: Din pacate, Domnul Orban nu a vrut sa ma creada pe cuvant

Gabriela Firea a raspuns acuzatiilor legate de criza financiara de la Primaria Capitalei: Eu nu am tinut ascuns acest lucru, si anume situatia dificila din punct de vedere financiar a Primariei Capitalei. Am spus ca avem conturile blocate.

GABRIELA FIREA, DESPRE PLATA STIMULENTULUI: Situatia financiara e grea si au contribuit din plin domnii Orban si Citu

Primarul general in functie, Gabriela Firea, a declarat ca plata stimulentului financiar pentru persoane adulte cu handicap se face in ultima zi a lunii sau in primele zile din luna urmatoare, in functie de situatia financiara, dar si ca situatia financiara a Municipalitatii e una dificila, in contextul diminuarii cotei din impozitul pe venit alocata PMB.

Gabriela Firea, atac neasteptat la adresa sefului DSU, Raed Arafat. Ce informatii ascunde pentru a nu-si pierde locul de munca

Fostul primar al Capitalei si actualul prim-vicepresedinte, Gabriela Firea, a vorbit despre modul in care Raed Arafat transmite informatiile legate de pandemia de COVID-19. Aceasta sustine ca seful DSU omite sa spuna informatiile care ar deranja Guvernul, astfel ca se limiteaza la anumite subiecte. Cea mai importanta masura anti-COVID-19 este ignorata de catre autoritati Gabriela .

Gabriela Firea: Am informat toti proprietarii de cladiri cu bulina ca pot beneficia de facilitatile fiscale oferite de Primaria Capitalei (VIDEO)

Avand in vedere incidentul neplacut din cursul serii de miercuri, cand un imobil monument istoric, din Bucuresti s-a prabusit, Gabriela Firea a fost intrebata care este situatia cladirilor cu bulina rosie.

Gabriela Firea, despre declaratiile pe propria raspundere pentru parinti si elevi:Iata inca o mostra de dispret si incompetenta marca Anisie Pepsiglas

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea a postat, miercuri, pe retelele de socializare, un mesaj dur la adresa Ministerului Educatiei. Ea considera ca guvernul roman perturba si constrange educatia prin birocratie.

Gabriela Firea, despre gestionarea pandemiei COVID-19: Am cerut mereu testarea masiva. Cifrele sunt manipulate politic

Gabriela Firea a vorbit marti, la Antena 3, despre situatia din spitale in plina pandemie si diferenta dintre masurile luate in Romania si cele luate in alte tari europene: De ce sunt deschise scolile in Europa? Pentru ca se testeaza masiv.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )