Libnet.ro
UNICEF

01:06

Gabriela Firea: Mi-as dori o sustinere din partea lui Victor Ponta cel putin la fel asa cum am facut-o eu in campania prezidentiala

B1 B1,
Gabriela Firea: Mi-as dori o sustinere din partea lui Victor Ponta cel putin la fel asa cum am facut-o eu in campania prezidentiala

Candidatul PSD la Primaria Generala a Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca si-ar dori o sustinere din partea fostului lider al partidului, Victor Ponta. Mai mult, aceasta a mai precizat ca vrea ca sustnerea s. continuă pe B1

Gabriela Firea, despre Nicusor Dan: E un om pe care il respect pentru activitatea pe care a depus-o in ultimii 10 ani. Mi-as dori un astfel de viceprimar

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a fost invitata, duminica, la o emisiune televizata, in cadrul careia i s-a cerut sa comenteze perspectiva de a se confrunta cu Nicusor Dan, din partea.

Gabriela Firea, dupa retragerea lui Ludovic Orban: Regret ce i s-a intamplat. Nu m-am bucurat de raul cuiva niciodata

Dupa ce Ludovic Orban si-a anuntar retragerea din cursa pentru functia de primar general la Primaria Capitalei, contracandidata sa, Gabriela Firea a reactionat, spunand ca ii pare rau pentru aceasta.

Monica Ghiurco, propusa la sefia SRTv, a primit aviz negativ din partea Comisiilor de cultura

Jurnalista Monica Ghiurco, propusa de Consiliul de Administratie al TVR la sefia institutiei, a primit aviz negativ din partea membrilor Comisiilor reunite de cultura reunite din Parlament.

Borisov: Bulgaria este capabila sa-si apere frontierele, fara ajutor din partea NATO

Bulgaria este capabila sa isi apere singura granitele tarii, fara asistenta din partea Aliantei Nord-Atlantice, a declarat, duminica, premierul Boiko Borisov.

Monica Ghiurco, aviz negativ din partea comisiilor reunite pentru sefia televiziunii publice

Jurnalista Monica Ghiurco a primit aviz negativ pentru functia de presedinte - director general al televiziunii publice, luni, in urma votului exprimat de membrii Comisiilor reunite de cultura reunite din.

Monica Ghiurco, aviz negativ din partea comisiilor reunite pentru sefia televiziunii publice

Jurnalista Monica Ghiurco a primit astazi aviz negativ pentru functia de presedinte - director general al televiziunii publice, in urma votului dat de membrii Comisiilor reunite de cultura din Parlament, transmit surse din media.

Dan Mihalache, propus ambasador in Marea Britanie, a primit aviz favorabil din partea Comisiilor de politica externa din Parlament

Dan Mihalache a primit aviz favorabil in Comsiiile pentru politica externa din Parlament. Seful Cancelariei Prezidentiale ar urma sa preia postul de ambasador al Romaniei in Marea Britanie,.

Surpriza din partea ANAF pentru toti romanii cu datorii. Pe lista neagra vor aparea mai putine persoane

La numai doua luni dupa ce a anuntat ca va face publice toate numele romanilor care au datorii la stat mai mari de 100 de lei, Fiscul a constatat ca aceasta initiativa ar fi mult prea costisitoare. Din.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )