Libnet.ro
UNICEF

13:00

Gabriela Firea, proiect pentru copiii a caror parinti au coronavirus

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, proiect pentru copiii a caror parinti au coronavirus

Gabriela Firea, impreuna cu Consiliul general al Primariei Capitalei au votat un proiect pentru copiii a caror parinti au coronavirus. Micutii vor sta in medii prietenoase, unde li se va asigura educatia, dar si perioade de relaxare, asistenta sociala si medicala, si, fireste, hrana zilnica. continuă pe Antena3

Gabriela Firea: Am mai comandat 6.000 de teste pentru cadrele medicale; Angajatii din anumite domenii esentiale vor fi testati

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat la Antena 3 ca sunt o multime de persoane care au luat coronavirus, dar sunt asimptomatice si nu au luat masuri de protectie. Tocmai din acest motiv, primarul general a anuntat o serie de masuri luate la nivelul municipiului Bucuresti.

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei: Cu banii stam foarte greu. Am realocat fonduri din domenii non-vitale catre spitale si catre sectorul social (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a anuntat ca fondurile din domenii non-vitale au fost diminuate, pentru a fi realocate catre spitale, dar si catre sectorul social. Primarul Gabriela Firea, despre.

Primarul Gabriela Firea renunta la achizitionarea celor 17.000 de teste rapide. Municipalitatea va achizitiona 3000 de teste RT-PCR pentru angajati

Primarul Gabriela Firea renunta la achizitionarea celor 17. 000 de teste rapide, potrivit unui amendament facut in timpul sedintei Consiliului General de vineri. Municipalitatea va achizitiona 3. 000 de teste pentru aparatele PCR, cu care vor fi testati angajatii din subordine. Testele se vor realiza la Spitalul Victor Babes. Achizitia va fi facuta din bugetul municipalitatii.

Gabriela Firea, reducerea cheltuielilor sau ascunderea pierderilor? Care ar fi putea fi, de fapt, miza reducerii companiilor municipale

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a decis reducerea numarului companiilor municipale, idee agreata de Gabriela Firea. Numai ca scopul n-ar fi reducerea cheltuielilor, asa cum sustine.

Gabriela Firea, despre incendiul puternic de la Peris: Credem ca este la mijloc si o mana criminala!

Gabriela Firea a declarat ca in cazul incendiului de la Peris, care a afectat puternic calitatea aerului din Bucuresti, ar fi fost o mana criminala.

POLUARE in Capitala: Gabriela Firea cere CSAT sa intervina in chestiunea poluarii

Primarul general, Gabriela Firea, cere Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) sa intervina in chestiunea poluarii din Capitala si ii reproseaza ministrului Mediului ca nu a facut verificari drastice in ce priveste incendiul de la Peris.

Fundatia Dan Voiculescu demareaza un proiect pentru obtinerea unei solutii impotriva COVID-19

Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei demareaza un proiect pentru obtinerea unei SOLUTII TERAPEUTICE RAPIDE impotriva COVID-19, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

NICUSOR DAN: Orice zi in plus cu Gabriela Firea la conducerea Capitalei este o zi pierduta pentru cetateni

Amanarea alegerilor locale de catre Guvern, in urma starii de urgenta instaurata de pandemia Covid-19, si prelungirea mandatelor actualilor alesi locali pana cel mult la 31 decembrie 2020, pare a fi o decizie in detrimentul competitorilor primarilor in functie. Daca acestia din urma vor gestiona bine criza actuala, cetatenii le-ar putea trece cu vederea nerealizarile din timpul mandatului si le-ar putea acorda votul pentru un nou mandat in fruntea localitatilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )