Libnet.ro
UNICEF

23:00

Gabriela Firea raspunde la atacul lui Robert Turcescu: O intoxicare a opiniei publice cu scopul de a afecta imaginea primarului general

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea raspunde la atacul lui Robert Turcescu: O intoxicare a opiniei publice cu scopul de a afecta imaginea primarului general

Consilierul municipal PMP Robert Turcescu a acuzat-o joi pe primarul general Gabriela Firea de lipsa de transparenta pentru ca nu a pus in dezbatere publica o hotarare care vizeaza infiintarea. continuă pe Antena3

Robert Turcescu, atac dur la primarul Gabriela Firea: Vrea sa transforme PMB in SRL

Consilierul municipal PMP Robert Turcescu a acuzat-o joi pe primarul general Gabriela Firea de lipsa de transparenta pentru ca nu a pus in dezbatere publica o hotarare care vizeaza infiintarea.

Ce surpriza le pregateste bucurestenilor primarul Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca in primavara ar putea fi demarata construirea a sase cartiere de locuinte, in cele sase sectoare, dupa ce in ultima sedinta a CGMB a fost adoptat un proiect de hotarare privind infiintarea unei societati comerciale avand ca obiect de activitate construirea de apartamente cu destinatia de locuinte sociale.

Gabriela Firea: Intentionez sa creez CET-uri noi, ca sa scapam de captivitatea ELCEN

Primarul General al Capitei, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, ca municipalitatea a inceput deja discutiile pentru a infiinta o societate noua de productie si distributie a caldurii si apei.

Gabriela Firea, la Adevarul Live: Exista o discutie la nivel politic inalt cu UDMR. Reintrarea UDMR la guvernare este agreata de toate partile

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, vicepresedintele PSD, a anuntat ca liderii social-democratii discuta cu reprezentantii UDMR in perspectiva formarii viitorului Guvern, iar o coalitie guvernamentala PSD-ALDE-UDMR este agreata de catre toti actorii implicati.

Gabriela Firea patroneaza o administratie de tip Belarus

Vicepresedintele PNL Bucuresti, Ovidiu Raetchi, a afirmat ca primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a inaugurat o administratie locala opaca, de tip Belarus, in care deciziile cele mai importante pentru bucuresteni se iau fara o minima dezbatere sau consultare publica, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Turcescu: Firea vrea un SRL care sa faca ce fac directiile din Primaria Capitalei. Atunci nu mai facem primarie, facem un SRL care sa conduca. La ce mai alegem un Consiliul General? La ce mai alegem un Primar? (VIDEO)

Acuze grave la adresa primarului Capitalei, Gabriela Firea. Fostul ei contracandidat, Robert Turcescu, a publicat o serie de documente prin care arata ca edilul doreste sa infiinteze un SRL denumit.

Ora 13.00, Adevarul Live. Primarul Capitalei Gabriela Firea: Cum va rezolva problema apei calde

Primarul Capitalei Gabiela Firea este invitata, la Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, pentru a discuta despre problema apei calde in Bucuresti, despre rolul lui Victor Ponta in campania pentru alegerile parlamentare, dar si despre variantele de premier pe care le are PSD.

Gabriela Firea, la Adevarul Live: Va exista apa calda si caldura toata iarna. As fi facut echipa buna cu Nicusor Dan. Privim UDMR ca pe un partener serios

Gabiela Firea a vorbit, la Adevarul Live, despre problema apei calde in Bucuresti, despre cladirile cu risc seismic din Capitala, dar si despre planurile PSD pentru a forma viitoarea majoritate parlamentara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )