Libnet.ro
UNICEF

15:31

Gabriela Firea, la Adevarul Live: Va exista apa calda si caldura toata iarna. As fi facut echipa buna cu Nicusor Dan. Privim UDMR ca pe un partener serios

Adevărul Adevărul,
Gabriela Firea, la Adevarul Live: Va exista apa calda si caldura toata iarna. As fi facut echipa buna cu Nicusor Dan. Privim UDMR ca pe un partener serios

Gabiela Firea a vorbit, la Adevarul Live, despre problema apei calde in Bucuresti, despre cladirile cu risc seismic din Capitala, dar si despre planurile PSD pentru a forma viitoarea majoritate parlamentara. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea, la Adevarul Live: Exista o discutie la nivel politic inalt cu UDMR. Reintrarea UDMR la guvernare este agreata de toate partile

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, vicepresedintele PSD, a anuntat ca liderii social-democratii discuta cu reprezentantii UDMR in perspectiva formarii viitorului Guvern, iar o coalitie guvernamentala PSD-ALDE-UDMR este agreata de catre toti actorii implicati.

Primarul General Gabriela Firea, anunt important pentru toti bucurestenii

Bucurestenii nu raman fara apa calda si caldura. Aceasta este promisiunea primarului Capitalei, Gabriela Firea. in plus, primarul general al Capitalei a mai declarat ca intrarea in.

Gabriela Firea: Insolventa este solutia legala si corecta in cazul RADET si ELCEN. Bucurestenii vor primi apa calda si caldura

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, sambata seara, ca intrarea in insolventa a RADET este solutia legala si corecta de salvare a acestei entitati economice, ca si in.

Ora 13.00, Adevarul Live. Primarul Capitalei Gabriela Firea: Cum va rezolva problema apei calde

Primarul Capitalei Gabiela Firea este invitata, la Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, pentru a discuta despre problema apei calde in Bucuresti, despre rolul lui Victor Ponta in campania pentru alegerile parlamentare, dar si despre variantele de premier pe care le are PSD.

UPDATE Bucurestenii ar putea ramane marti fara apa calda. Romgaz anunta ca intrerupe livrarile de gaze catre ELCEN. Producatorul cere o pasuire

Compania de stat Romgaz, unul din cei doi mari producatori de gaze din Romania, a anuntat ca va intrerupe de marti livrarile de gaze naturale catre ELCEN, dupa ce furnizorul de agent termic pentru apa calda si incalzirea Capitalei a anuntat ca nu mai poate onora obligatiile contractuale incepand din 27 septembrie. Decizia vine la scurt timp dupa ce ELCEN si distribuitorul RADET si-au anuntat intrarea in insolventa.

Cele mai nocive mituri despre colesterol, la Adevarul Live de la ora 15.00

Numarul persoanelor tinere care sufera de boli cardiovasculare ce pot culmina cu un infarct fatal a crescut ingrijorator in ultimii ani. Unul dintre cei mai importanti factori de risc este nivelul crescut al colesterolului, care nu afecteaza doar persoanele varstnice, avertizeaza specialistii. Medicul Cosmina Cioroboiu vine la Adevarul Live sa ne spuna care sunt semnele colesterolului marit si cum il putem tine sub control.

Adevarul Live, ora 11.00: Dumitru Dobrev, despre listele USR pentru alegerile parlamentare si sedintele CMGB

Dumitru Dobrev, fost vicepresedinte al USR, vorbeste de la ora 11. 00, la Adevarul Live, despre listele USR pentru alegerile parlamentare, negocierile cu ministrii tehnocrati, dar si ultimele proiecte controversate aprobate de CMGB.

Gabriela Firea avertizeaza ca vor fi urmari penale daca va fi oprita apa calda: Energia termica este infrastructura critica nationala, este protejata de lege(VIDEO)

Primarul General al Capitalei a sustinut a oferit declaratii pentru presa pe tema ramanerii Bucurestiului fara apa calda dupa amenintarile Romgaz ca nu va mai furniza gaze catre ELCEN, care la.

UPDATE. Bucurestenii nu vor ramane, pentru moment, fara apa calda

ELCEN va plati, marti, sase milioane de lei catre Romgaz, din datoria totala de 391 milioane de lei. Astfel, bucurestenii nu vor ramane fara apa calda.

Elcen: Vom plati 6 mil. lei catre Romgaz, bucurestenii vor avea apa calda... o saptamana

Elcen urmeaza sa plateasca 6 milioane de lei catre Romgaz, pentru gazele livrate, din datoria totala de 319 milioane lei, bani care vor ajunge pentru gazele necesare in aceasta saptamana , astfel incat bucurestenii vor avea apa calda, au declarat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2105 seconds )