Libnet.ro
UNICEF

18:30

GALERIE FOTO. Gala premiilor Oscar

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO. Gala premiilor Oscar

Cea de a 87-a gala a decernarii premiilor Oscar s-a desfasurat noaptea trecuta la Los Angeles. Romania libera va prezinta lista castigatorilor. continuă pe România Liberă

Aparitie inedita la Gala Premiilor Oscar. Neil Patrick Harris, in lenjerie intima pe scena (VIDEO)

Gazda Premiilor Oscar din acest an, Neil Patrick Harris, a defilat, duminica seara, pe scena din Dolby Theater in lenjerie intima. Gestul lui Harris a venit ca o gluma, acesta facand trimitere la o scena din.

VIDEO Gala Premiilor Oscar: CEL MAI BUN FILM - Birdman, Julianne Moore si Eddie Redmayne - cei mai buni actori in roluri principale, Patricia Arquette si J.K. Simmons - cei mai buni actori in roluri secundare. Vezi lista castigatorilor

Birdman, de Alejandro Gonzalez Inarritu a castigat Oscarul pentru Cel mai bun film la cea de-a 87-a editie a galei premiilor Academiei Americane de Film. Julianne Moore si Eddie Redmayne au fost alesi cei mai buni actori in roluri principale, iar Patricia Arquette si J. Simmons au castigat la categoria Cei mai buni actori in roluri secundare. Ida, de Pawel Pawlikowski Polonia), a primit premiul pentru cel mai bun film strain. Gala a inceput la Dolby Theater din Los Angeles, dupa ce invitatii au defilat, timp de doua ore, pe covorul rosu in fata sutelor de fotografi acreditati la acest eveniment si a celor peste 700 de fani care au reusit sa obtina un loc in tribuna. Lista castigatorilor, in articol.

Iata lista completa a castigatorilor premiilor Oscar 2015

Lungmetrajul Birdman a fost marele invingator la gala premiilor Oscar 2015, intr-o ceremonie intens politizata, in cadrul careia pelicula regizata de Alejandro Gonzalez Inarritu a castigat patru trofee, inclusiv la categoriile.

Birdman, Eddie Redmayne si Julianne Moore, printre castigatorii Premiilor Oscar 2015! Iata lista completa!

Editia cu numarul 87 a Premiilor Oscar a avut loc aseara la Dolby Theatre din Los Angeles. Printre marii castigatori ai serii se numara pelicula Birdman, la categoria cel mai bun film, Eddie Redmayne, care a plecat acasa cu trofeul pentru cel mai bun actor in rol principal, si Julianne Moore, cea care a obtinut premiul pentru cea mai buna actrita in rol principal.

VIDEO Gazda Premiilor Oscar, Neil Patrick Harris, a defilat pe scena in lenjerie intima

Prezentatorul galei Premiilor Oscar din acest an, Neil Patrick Harris, a aparut, duminica seara, pe scena din Dolby Theater in chiloti, ca sa parodieze o scena din Birdman, desemnat cel mai bun film.

Topul faptelor SOCANTE petrecute la decernarea premiilor Oscar

De la prima editie a premiilor Oscar, din 1929, pana in prezent, au fost inregistrate mai multe incidente socante, petrecute in timpul ceremoniei, conform Mediafax.

GALERIE FOTO. Cele mai reusite tinute de la OSCAR 2015

Femeile nominalizate la premiile Oscar s-au prezentat la eveniment in diferite creatii ale unor designeri celebri. Publicatia Vanity Fair a facut un clasament al celor mai reusite aparitii pe covorul rosu. Cele mai apreciate rochii au fost semnate de Lanvin, Dior, Oscar de la Renta, Sint Laurent, Ellie Saab, Chanel, Calvin Klein, Thakoon, Ralph Russo, Versace, Givenchy si Tom Ford.

Cand sunt premiile Oscar si unde poti vedea decernarea premiilor Oscar din 2015

Daca ai vazut vreunul dintre filmele bune de anul trecut, probabil ca esti interesat cand sunt premiile Oscar. Desi e cam greu sa vizionezi decernarea premiilor Oscar in Romania, exista o metoda sigura. Cand sunt premiile Oscar? Ei bine, premiile Academy Award of Merit, cunoscute de toata lumea drept premiile Oscar vor fi decernate in [].

Tinutele vedetelor de la ceremonia Premiilor OSCAR 2015

A 87-a editie a premiilor Academiei americane de Film, care a avut loc seara trecuta in Los Angeles, a fost pe langa cel mai asteptat eveniment al industriei cinematografice si cel mai asteptat show de moda al anului.

Timbuktu, marele castigator la gala premiilor Cesar 2015

Lungmetrajul Timbuktu, regizat de Abderrahmane Sissako, nominalizat la Oscarul pentru cel mai bun film strain din acest an, a fost marele invingator la cea de-a 40-a gala a premiilor Cesar, unde a castigat sapte premii, inclusiv la categoriile cel mai bun film si cel mai bun regizor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )