Libnet.ro
UNICEF

01:06

GALERIE FOTO. Lionel Messi, terorizat de Miss Bum Bum

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO. Lionel Messi, terorizat de Miss Bum Bum

Lionel Messi, terorizat de Miss Bum Bum. continuă pe România Liberă

GALERIE FOTO. Lionel Messi, terorizat de Miss Bum Bum

Lionel Messi, stapanul Baloanelor de Aur

Argentinianul Lionel Messi a cucerit cel de-al saselea Balon de Aur al carierei si a rescris istoria.

Lionel Messi, despre castigarea Balonului de Aur: M-a durut cand m-a egalat Cristiano Ronaldo

Lionel Messi a devenit, din nou, jucatorul care are cele mai multe trofee Balonul de Aur castigate. Luni, starul campioanei Spaniei, Barcelona, a primit cel de-al saselea premiu, intrecandu-l pe fostul sau adversar din La Liga, Cristiano Ronaldo.

Lionel Messi: Intr-o zi va veni si retragerea

Atacantul Lionel Messi a vorbit, luni seara, despre momentul retragerii din fotbal, dupa ce a primit pentru a sasea oara in cariera Balonul de Aur, cea mai importanta distinctie individuala acordata in sportul rege.

VIDEO Motivele pentru care Lionel Messi a castigat Balonul de Aur

La zece ani distanta de la primul sau Balon de Aur, Lionel Messi 32 de ani) si-a imbogatit palmaresul cu al saselea trofeu, decernat luni seara, la Paris. Argentinianul a avut un an 2019 de vis, inregistrand cifre impresionante in La Liga si borne istorice pentru Barcelona. Campioana Spaniei a prezentat pe site-ul oficial motivele care arata ca Messi merita din plin sa castige Balonul de Aur.

Oficial: Lionel Messi a obtinut Balonul de Aur! Argentinianul intra in istorie

A 64-a editie a Balonului de Aur a avut loc, luni seara, la Paris, unde Lionel Messi a primit pentru a sasea oara in cariera prestigiosul trofeu oferit de revista France Football.

Lionel Messi, decisiv pentru Barcelona in meciul cu Atletico Madrid

Barcelona a castigat, cu 1-0, in deplasare contra lui Atletico Madrid in urma unui gol marcat de Lionel Messi pe final de meci.

Cum aratau Ludovic Orban si sotia acestuia in ziua nuntii. Poze rare cu Premierul in cosumul de ginere. Galerie FOTO

Ludovic Orban este casatorit cu Mihaela Orban, cu care are un copil. Cea care i-a daruit un mostenitor i-a oferit o casnicie fericita si linistita, iar cu toate ca acesta a decis sa fie parte din politica zilelor noastre, sotia lui a ales sa duca o viata discreta. Din acest motiv, este foarte rar vazuta .

Cum a ajuns sa arate Melania Medeleanu la 41 de ani si dupa ce a nascut primul ei copil. Galerie FOTO

Melania Medeleanu este total schimbata dupa sarcina. Fosta sotie a lui Dan Teodorescu a devenit mama pentru prima oara anul acesta. Cum arata acum frumoasa iubita a politicianului Vlad Voiculescu? Melania Medeleanu, mama la 41 de ani. Cat de tare a schimbat-o sarcina? Melania Medeleanu si-a indeplinit visul de a deveni mama putin mai tarziu .

SOC in Romania! Iulia Vantur, AGENTA SECRETA in India (GALERIE FOTO)

Iulia Vantur s-a stabilit in urma cu sase ani in India. A renuntat la cel mai mare post tv din Romania, Pro TV, si a plecat sa-si indeplineasca visul peste mari si tari, la Bollywood.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )