Libnet.ro
UNICEF

01:05

GALERIE FOTO. TRAGEDIE feroviara in SUA. Peste 50 de persoane au fost ranite

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO. TRAGEDIE feroviara in SUA. Peste 50 de persoane au fost ranite

Cel putin cinci persoane au murit si alte 50 au fost ranite dupa ce un tren de pasageri Amtrak, ce transporta peste 200 de persoane, a deraiat si s-a rasturnat in Philadelphia, in noaptea de marti spre miercuri, relateaza CNN, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

TRAGEDIE feroviara in SUA. Peste 50 de persoane au fost ranite

Cel putin cinci persoane au murit si alte 50 au fost ranite dupa ce un tren de pasageri Amtrak, ce transporta peste 200 de persoane, a deraiat si s-a rasturnat in Philadelphia, in noaptea de marti spre miercuri, relateaza CNN, conform Mediafax.

GALERIE FOTO VIDEO. inca un cutremur PUTERNIC a lovit Nepalul. Cel putin 66 de morti si peste 1.000 de raniti

Un nou cutremur, cu magnitudinea de 7,3, s-a produs marti in Nepal, a anuntat institutul american de geofizica USGS, determinand numeroase persoane sa iasa din cladiri in capitala Kathmandu si fiind resimtit inclusiv in capitala indiana.

GALERIE FOTO. inca un cutremur PUTERNIC in Nepal. Magnitudine: 7.4

Un nou cutremur, cu magnitudinea de 7,1, s-a produs marti in Nepal, a anuntat institutul american de geofizica USGS, determinand numeroase persoane sa iasa din cladiri in capitala Kathmandu si fiind resimtit inclusiv in capitala indiana.

Peste 50 de miliarde de dispozitive vor fi conectate la internet pana in 2020, la nivel mondial

Numarul dispozitivelor conectate la Internet se va tripla, la nivel mondial, pana in anul 2020, urmand sa depaseasca 50 de miliarde de unitati, a declarat, marti, in cea de-a doua zi a Summitului Regional de.

PREMIERA. Primele fotografii cu hainele celebrei pictorite Frida Kahlo, la peste 50 de ani de la moarte

Hainele, incaltamintea si obiectele personale ale pictoritei Frida Kahlo au fost expuse pentru prima data de la moartea artistei, dupa mai bine de 50 de ani, conform mashable. com.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )