Libnet.ro
UNICEF

22:30

GAME OVER. Fratii Kouachi, principalii suspecti in cazul atacului de la Charlie Hebdo, au fost ucisi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
GAME OVER. Fratii Kouachi, principalii suspecti in cazul atacului de la Charlie Hebdo, au fost ucisi

Fortele speciale franceze au lansat asaltul in cladirea in care se presupune ca se ascund autorii atacului comis la redactia Charlie Hebdo, fratii Kouachi fiind ucisi, iar ostaticii eliberati, potrivit AFP, citat de Digi24 . continuă pe Wall-Street Ro

Marturia unui comerciant: Am dat mana cu unul dintre fratii Kouachi la locul luarii de ostatici

Un comerciant - care avea intalnire vineri dimineata la firma din Dammartin-en-Goele unde este in curs o luare de ostatici - a declarat ca s-a intalnit cu unul dintre fratii Kouachi, presupusii autori ai rapirii, ca au dat mana si s-au salutat, relateaza site-ul postului France Info, citat de Mediafax.

Comerciant din zona unde se afla teroristii: Am dat mana cu unul dintre fratii Kouachi. Mi-a spus: Plecati, oricum nu ucidem civili

Un comerciant din zona Dammartin-en-Goele, unde este in curs o luare de ostatici, a declarat ca s-a intalnit cu unul dintre fratii Kouachi, presupusii autori ai rapirii, ca au dat mana si s-au salutat,.

Proprietarul masinii Renault Clio furata de fratii Kouachi ii descrie pe cei doi: Profesionisti in misiune, extrem de calmi, nu au tipat, nu s-au precipitat, au facut totul in liniste

Proprietarul masinii Renault Clio furata de fratii Kouachi miercuri, dupa atentatul soldat cu 12 morti in redactia Charlie Hebdo, i-a descris pe acestia pentru radioul francez RTL: Profesionisti in misiune, extrem de calmi, nu au tipat, nu s-au precipitat, au facut totul in liniste.

Autorul atacului din Montrouge si fratii Kouachi fac parte din aceeasi filiera jihadista

Autorul atacului comis joi in Montrouge si fratii Cherif si Said Kouachi se cunosc si fac parte toti trei din aceeasi filiera jihadista Buttes-Chaumont, afirma Le Point. Un barbat suspectat ca este autorul.

Cine sunt fratii Kouachi, 'copiii inofensivi' care au stat 6 ani intr-un centru educativ

Cherif si Said Kouachi, suspecti in atacul de la Carlie Hebdo, au fost internati din 1994 si pana in 2000 intr-un centru educativ din departamentul Correze sud-vest), iar responsabilul cu educatia ii descrie ca pe niste copii.

Ultimele INFORMATII in cazul atacului TERORIST din Paris. Autorii atacului au fost RECUNOSCUTI de administratorul unei benzinarii. Se indreapta spre PARIS jesuischarlie

Franta este in stare de alerta si a declansat cea mai mare actiune a fortelor de securitate din ultimii 50 de ani. Procurorii francezi au confirmat ca soferul de 18 ani, cel mai tanar dintre suspecti, s-a.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )