Libnet.ro
UNICEF

05:00

Game of Porn! Pornhub, dat in judecata pentru utilizarea ilegala a scenelor din Game of Thrones (VIDEO)

B1 B1,
Game of Porn! Pornhub, dat in judecata pentru utilizarea ilegala a scenelor din Game of Thrones (VIDEO)

Plangere impotriva Pornhub! HBO a depus o plangere in justitie impotriva site-ului pentru adulti, acuzandu-l de incalcarea drepturilor de autor prin exploatarea clandestina. continuă pe B1

Game of Porn: HBO a dat in judecata Pornhub pentru utilizarea ilegala a scenelor din Game of Thrones - ce personaje se afla in topul cautarilor

HBO a depus o plangere in justitie impotriva Pornhub, cea mai mare platforma dedicata continutului pornografic, pe care l-a acuzat de incalcarea drepturilor de autor prin exploatarea clandestina a scenelor si a personajelor din serialul Urzeala tronurilor/ Game of Thrones, noteaza presa straina.

Jurnalist din Mures, trimis in judecata pentru santaj

Jurnalistul Julien Tanasa a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie din Mures, sub control judiciar, fiind acuzat de santaj.

Inspector de urbanism din Gorj, trimis in judecata pentru luare de mita

Un inspector cu probleme de urbanism si amenajarea teritoriului in cadrul Primariei orasului Tismana a fost trimis in judecata de procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj, pentru luare de mita.

Procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Un procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, Vasile Balaican, a fost trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta. in acelasi dosar, un sofer este cercetat pentru cumparare de influenta.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )