Libnet.ro
UNICEF

05:00

Gazonul de pe Arena Nationala a fost schimbat special pentru meciul cu Ungaria

Antena3 Antena3,
Gazonul de pe Arena Nationala a fost schimbat special pentru meciul cu Ungaria

Gazonul de pe Arena Nationala a fost schimbat special pentru meciul cu Ungaria de maine. Investitia vine la pachet cu o instalatie complexa de intretinere. Asa ca acum, in premiera, fertilizarea si. continuă pe Antena3

Arena Nationala a fost modernizata. Cum a ajuns gazonul plin cu musuroaie de cartita sa fie tuns la doua zile

In urma cu trei ani, Arena Nationala erau inaugurata cu mare fast odata cu partida dintre Romania si Franta. Spre surprinderea tuturor, gazonul stadionul din acel moment a fost de o calitate jalnica si in timpul meciului parea ca pe teren sunt zeci de musuroaie de cartita. Astazi, la trei ani de la inaugurarea Arenei, Primaria Capitalei anunta ca stadionul a fost modernizat si gazonul este unul de o calitate inalta.

Romania-Ungaria /Maghiarii, increzatori inaintea meciului direct: Nimic n-ar fi mai frumos decat sa batem pe Arena Nationala!

Antrenorii si jucatorii maghiari care vin la Bucuresti pentru partida cu Romania, din preliminariile Euro 2016, nu concep sa piarda meciul de pe Arena Nationala si sustin ca au gasit punctele nevralgice ale nationalei lui Piturca ce le vor asigura un rezultat bun la Bucuresti.

GALERIE FOTO: Antrenamentul Ungariei, pe Arena Nationala, inaintea meciului cu Romania

Nationala Ungariei, antrenata de Pal Dardai, a sustinut vineri seara antrenamentul oficial, de dinaintea meciului cu Romania. Lotul maghiarilor si-au facut incalzirea pe Arena Nationala, exersand cateva dintre tacticile pe care le vor aplica in meciul de sambata, ora 19.

Lotul Ungariei pentru meciul cu Romania. Probleme in defensiva

Selectionerul Pal Dardai a anuntat lotul nationalei Ungariei pentru urmatoarele doua meciuri, primul fiind cu Romania, pe data de 11 octombrie, pe Arena Nationala din Bucuresti. Dardai a fost nevoit sa-i inlocuiasca pe doi dintre fundasi dupa ce acestia s-au accidentat la echipele de club.

Primarul general Sorin Oprescu se roaga de suporteri sa-i lase scaunele de pe Arena Nationala in pace

Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei a declarat, joi seara, dupa ce a vizitat Arena Nationala inaintea meciului cu Ungaria, din preliminariile Euro-2016, ca ii roaga pe suporteri sa nu mai demonteze scaunele si sa nu treaca la acte de violenta.

Edili din Bucuresti sunt precauti pentru meciul Romania-Ungaria! Incidentele de anul trecut i-au facut sa sufle si in iaurt

Amintirea incidentelor cu suporterii unguri de anul trecut ii face pe edilii din Bucuresti sa sufle si in iaurt. Pentru meciul Romania-Ungaria de maine, zeci de politisti vor patrula calare, in zona Arenei.

Edilii din Bucuresti sunt precauti pentru meciul Romania-Ungaria! Incidentele de anul trecut i-au facut sa sufle si in iaurt

Amintirea incidentelor cu suporterii unguri de anul trecut ii face pe edilii din Bucuresti sa sufle si in iaurt. Pentru meciul Romania-Ungaria de maine, zeci de politisti vor patrula calare, in zona Arenei.

Bute a inceput pregatirea pentru meciul din decembrie

Lucian Bute este in cantonament in Filipine. Acolo, boxerul roman se pregateste pentru meciul cu Roberto Bolonti, din luna decembrie.

Gazon nou pe Arena Nationala pentru meciul cu Ungaria

Meciul Romania-Ungaria se va disputa pe un gazon complet nou, care a beneficiat si de o instalatie de lampi cu raze ultraviolete.

S-au anuntat numerele de pe tricouri pentru meciul cu Ungaria: cine va fi decarul Romaniei pe Arena Nationala

Daca in trecut, tricoul cu numarul 10 ii apartinea unui fotbalist genial, Gheorghe Hagi, acum el a ajuns la un mijlocas limitat. Convocat dupa trei ani la nationala, Sanmartean n-are un tricou de titular.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )