Libnet.ro
UNICEF

22:45

Genocidul armean, comemorat in Bucuresti

B1 B1,
Genocidul armean, comemorat in Bucuresti

Peste 200 de armeni, reprezentanti ai altor minoritati nationale si ai cultelor au comemorat vineri Genocidul armean de la care se implinesc 100 de ani, in Piata Victoriei din Capitala, unde au afisat . continuă pe B1

Un secol de la Genocidul armean. Cum a fost comemorat masacrul in Capitala

Peste 200 de armeni, reprezentanti ai altor minoritati nationale si ai cultelor au comemorat, vineri, Genocidul armean, la implinirea unui secol de la masacru, in Piata Victoriei din Capitala, unde au afisat mesajul Ne amintim si cerem dreptate si au creat pe asfalt o cruce din sute de lumanari.

100 de ani de la genocidul armean. Putin: neonazismul, ultranationalismul, antisemitismul si rusofobia sunt principalele amenintari de pe Glob

Neonazismul, ultranationalismul, antisemitismul si rusofobia sunt principalele amenintari de pe Glob, a declarat, vineri, presedintele rus, Vladimir Putin, prezent la Everan, capitala Armeniei, cu ocazia comemorarii a 100 de ani de la genocidul armean.

Germania recunoaste genocidul armean

Germania a recunoscut, joi seara, genocidul armean, inaintea comemorarii a 100 de ani de la masacrarea armenilor de catre Imperiul Otoman in timpul Primului Razboi Mondial, relateaza AFP, comform Mediafax.

Austria a recunoscut genocidul armean

Parlamentarii austrieci au recunoscut genocidul armean, inaintea comemorarii a 100 de ani de la masacrarea armenilor de catre Imperiul Otoman in timpul Primului Razboi Mondial, relateaza site-ul TheLocal. at, conform Mediafax.

Ambasadorul Turciei in Austria, rechemat pentru consultari, dupa ce Parlamentul de la Viena a recunoscut simbolic genocidul armean

Ambasadorul Turciei in Austria a fost rechemat pentru consultari, in semn de protest fata de recunoasterea simbolica de catre Parlamentul de la Viena a genocidului armean comis de Imperiul Otoman in timpul.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )