Libnet.ro
UNICEF

14:16

George Copos si Camelia Voiculescu, achitati definitiv in dosarul Loteria II

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 George Copos si Camelia Voiculescu, achitati definitiv in dosarul Loteria II

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis definitiv, joi, achitarea tuturor inculpatilor din dosarul Loteria II, printre care se afla si omul de afaceri George Copos si Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu. continuă pe Ziarul Bursa

Curtea de Apel Bucuresti ar putea da o decizie definitiva in dosarul Loteria II. George Copos si Camelia Voiculescu au fost achitati la Tribunal

Curtea de Apel Bucuresti va decide astazi in dosar decizia definitiva in dosarul Loteria 2, in care Gheorghe Copos, Camelia Voiculescu si alte zece persoane sunt acuzate de manipularea pietei de capital.

Curtea de Apel pregateste sentinta in dosarul Loteria II, cu George Copos si Camelia Voiculescu

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti ar putea da joi sentinta definitiva in dosarul Loteria II, in care instanta de fond a dispus, initial, achitarea tuturor inculpatilor, .

Copos scapa de o noua condamnare in dosarul Loteria 2

Gheorghe Copos scapa de o noua condamnare, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a constatat, joi, ca faptele de care a fost acuzat in dosarul Loteria 2, alaturi de Camelia Voiculescu si de alte 10 persoane, s-au prescris.

George Copos, achitat definitiv in dosarul Loteria II

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis definitiv, joi, achitarea tuturor inculpatilor din dosarul Loteria II, printre care se afla si omul de afaceri George Copos si Camelia Voiculescu, fiica lui Dan.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )