Libnet.ro
UNICEF

16:00

George Copos a fost condamnat la 5 ani de inchisoare

Antena3 Antena3,
George Copos a fost condamnat la 5 ani de inchisoare

Georghe Copos a fost condamnat la 4 ani de inchisoare in dosarul transferurilor. Decizia este definitiva. Acuzatiile impotriva acestuia au fost inselaciune cu efecte deosebit de grave si evaziune fiscala. continuă pe Antena3

Un thailandez care facea trafic cu coarne de rinocer a fost condamnat la 40 de ani de inchisoare

Un thailandez care facea trafic cu coarne de rinocer, organizand false partide de vanatoare in Africa de Sud, a fost condamnat vineri, la Johannesburg, la 40 de ani de inchisoare, cea mai dura sentinta data.

DOSARUL TRANSFERURILOR. George Copos, CONDAMNAT la cinci ani de iNCHISOARE. ...

UPDATE Fostul jucator de fotbal Gica Popescu a fost condamnat la trei ani de inchisoare de catre Curtea de Apel Bucuresti. Tot trei ani de inchisoare este si pedeapsa pentru Gigi Netoiu. UPDATE Ioan Becali a fost condamnat de Curtea de Apel Bucuresi la opt ani de inchisoare, in dosarul transferurilor. Victor Becali a primit sapte ani de inchisoare. Actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare in dosarul transferurilor, transmite Realitate .

George Copos a fost condamnat la cinci ani de inchisoare. Mihai Stoica, patru ani dupa gratii

Patronul clubului de fotbal Rapid din Capitala a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare de Curtea de Apel Bucuresti. Sentinta nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs.

George Copos, cinci ani de inchisoare in Dosarul Transferurilor; Mihai Stoica - patru ani, Cristi Borcea - sapte ani, Ioan Becali - opt ani, Gica Popescu - trei ani

Curtea de Apel Bucuresti a hotarat, luni, sa-l condamne pe George Copos patronul Rapidului) la cinci ani de inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor, informeaza RealitateaTV. Decizia nu este insa una definitiva, ea poate fi atacata cu recurs la Curtea de Apel. In data de 3 aprilie 2012, toti cei opt inculpati din dosarul transferurilor au fost achitati de catre Tribunalul Bucuresti, pe motiv ca faptele nu exista. Revenim cu detalii.

VIDEO George Copos, cinci ani de inchisoare in Dosarul Transferurilor; Mihai Stoica - patru ani, Cristi Borcea - sapte ani, Ioan Becali - opt ani, Gica Popescu - trei ani

Curtea de Apel Bucuresti a hotarat, luni, sa-l condamne pe George Copos patronul Rapidului) la cinci ani de inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor, informeaza RealitateaTV. Decizia nu este insa una definitiva, ea poate fi atacata cu recurs la Inalta Curte. In data de 3 aprilie 2012, toti cei opt inculpati din dosarul transferurilor au fost achitati de catre Tribunalul Bucuresti, pe motiv ca faptele nu exista.

Informaticianul Vaticanului a fost condamnat la doua luni de inchisoare cu suspendare

Tribunalul Vaticanului l-a condamnat, sambata, la doua luni de inchisoare cu suspendare pe informaticianul Claudio Sciarpeletti, acuzat de complicitate cu fostul majordom al Papei Benedict, Paolo Gabriele, o noua.

Scandalul de la Vatican: Informaticianul a fost condamnat.

Tribunalul Vaticanului l-a condamnat sambata la doua luni de inchisoare cu suspendare pe informaticianul Claudio Sciarpeletti, acuzat de complicitate cu fostul majordom al Papei Benedict, Paolo Gabriele, o noua evolutie in scandalul Vatileaks. Informatician al Vaticanului de 20 de ani, Claudio Sciarpelletti, in varsta de 48 de ani, a fost acuzat de complicitate cu majordomul. Parchetul ceruse patru luni de inchisoare cu executare, iar apararea solicitase achitarea. Majordomul Papei, Paolo .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )