Libnet.ro
UNICEF

15:00

Gerard Depardieu: Franta m-a obligat sa emigrez.

România Liberă România Liberă,
Gerard Depardieu: Franta m-a obligat sa emigrez.

Actorul Gerard Depardieu marturiseste, intr-un interviu publicat in editia de duminica a ziarului Le Figaro, ca a ales sa plece din Franta si sa ceara cetatenie rusa chiar din cauza politicii tarii sale natale, scrie Mediafax. El a adaugat ca vrea sa obtina si un pasaport algerian. Actorul, in varsta de 64 de ani, a luat decizia de a solicita cetatenia belgiana si un pasaport rusesc dupa ce presedintele socialist francez Francois Hollande a dorit sa majoreze la 75% cota de impozitare a . continuă pe România Liberă

Gerard Depardieu: Franta m-a obligat sa emigrez

Actorul Gerard Depardieu marturiseste, intr-un interviu publicat in editia de duminica a ziarului Le Figaro, ca a ales sa plece din Franta si sa ceara cetatenie rusa chiar din cauza politicii tarii sale natale, adaugand ca vrea sa obtina si un pasaport.

Gerard Depardieu, despre emigrarea din Franta: Nu am fugit de fisc, am spus doar ca impozitele mari erau prea mult pentru varsta mea

Actorul Gerard Depardieu a vortbit, recent, in cadrul unui interviu, despre decizia sa de a pleca din Franta si de a cere cetatenie rusa, spunand ca este doar vina politicii din Franta care l-a impins la.

Gerard Depardieu: Iubesc francezii, nu am plecat definitiv

Intr-un interviu pentru Le Figaro, actorul Gerard Depardieu discuta deschis despre motivul pentru care a ales sa plece din Franta si sa ceara cetatenie rusa, adaugand ca vrea sa obtina si un pasaport algerian.

Gerard Depardieu: Nu am nevoie sa ma ascund. Mi-ar placea sa am sapte pasapoarte

Actorul Gerard Depardieu marturiseste, intr-un interviu publicat in editia de duminica a ziarului Le Figaro, citat de Mediafax,ca a ales sa plece din Franta si sa ceara cetatenie rusa chiar din.

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )