Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gerea, dupa intalnirea cu FMI: Suntem intr-o zona pozitiva cu discutiile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gerea, dupa intalnirea cu FMI: Suntem intr-o zona pozitiva cu discutiile

ACTUALIZARE 13:50 Discutiile Fondului Monetar International FMI) cu autoritatile romane au continuat, astazi, pe subiectele din sectoarele finante si energie. Suntem intr-o zona pozitiva a discutiilor cu reprezentantii Fondului Monetar International, dar deocamdata nu pot spune mai mult, a declarat ministrul Energiei, Andrei Gerea, citat de surse din presa. Potrivit unor surse oficiale, in domeniul energetic trebuiau discutate trei subiecte importante printre care si calendarul liberalizarii pietei gazelor. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Energiei, dupa discutiile de sambata cu FMI: Suntem intr-o zona pozitiva, dar nu pot spune mai mult

Suntem intr-o zona pozitiva a discutiilor cu reprezentantii Fondului Monetar International, dar deocamdata nu pot spune mai mult, a declarat sambata ministrul Energiei, Andrei Gerea, iesind de la negocierile cu delegatia FMI.

Isarescu, despre FMI: Suntem pregatiti pentru orice scenariu, dar negocierile merg bine. Vorbim luni

Banca Nationala a Romaniei este pregatita pentru eventualitatea in care Romania va intrerupe inainte de termen acordul cu FMI, a declarat guvernatorul Mugur Isarescu, aratand, insa, ca negocierile merg bine si nu va face alte comentarii inainte de conferinta FMI, programata pentru luni, noteaza Mediafax. Noi suntem pregatiti pentru orice scenariu, dar eu stiu ca negocierile merg bine si nu ne antepronuntam. Cei de la FMI vor avea o conferinta de presa luni. Vorbim dupa, a spus Isarescu, intrebat daca exista riscuri pentru Romania in eventualitatea incheirii acordului FMI inainte de termen, in luna septembrie a acestui an.

Isarescu, despre negocierile cu FMI: Suntem pregatiti pentru orice scenariu

Banca Nationala este pregatita pentru eventualitatea in care Romania va intrerupe inaintem de termen acordul cu FMI, a declarat guvernatorul BNR, precizand ca negocierile merg bine. Noi suntem pregatiti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )