Libnet.ro
UNICEF

21:30

in Germania, testarea Covid va deveni obligatorie pentru calatori

România Liberă România Liberă,
in Germania, testarea Covid va deveni obligatorie pentru calatori

Germania va introduce teste Covid obligatorii pentru toti calatorii care vin din regiuni considerate. continuă pe România Liberă

Purtarea mastii ar putea deveni obligatorie in Centrul Vechi din Bucuresti. Viceprimar: Masura pentru 30 de zile si doar in zona pietonala

Purtarea mastii ar putea deveni obligatorie in Centrul Vechi al Capitalei, o decizie urmand a se lua luni in cadrul comitetului municipal de urgenta. Potrivit viceprimarului Aurelian Badulescu, masura vizeaza doar zona pietonala si va fi introdusa pentru 30 de zile.

EXCLUSIV Masca ar putea deveni obligatorie in spatiile publice deschise din judetul Galati. Institutia Prefectului, pentru B1.RO: Masura va fi votata in CJSU

EXCLSUIV Masca ar putea deveni obligatorie in toate spatiile publice deschise din judetul Galati, asa cum au declarat reprezentantii Institutiei Prefectului pentru B1. Deocamdata masura a fost discutata.

Masca de protectie ar putea deveni obligatorie in Centrul Vechi al Capitalei

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a anuntat ca purtarea mastii ar putea deveni obligatorie in orice zona pietonala din Centrul Vechi, masura fiind solicitata de mai mult timp.

Masca va deveni obligatorie in Centrul Vechi al Capitalei

Purtarea mastii impotriva coronavirusului va deveni obligatorie in Centrul Vechi, a anuntat, miercur.

Masca ar putea deveni obligatorie in toate locurile din Arges. Prefectul Emanuel Soare: Indiferent daca spatiul este public, privat, inchis sau deschis (VIDEO)

Cresterea exponentiala a numarului de cazuri de COVID-19 in judetul Arges ar putea aduce noi masuri de raspuns la criza sanitara, printre care si generalizarea obligatiei de a purta masca, indiferent.

EXCLUSIV Masca ar putea deveni obligatorie si in statiuni de pe Valea Prahovei. Institutia Prefectului: Autoritatile sunt interesate sa tina in piept aceasta problema care ia amploare

EXCLUSIV Cresterea numarului de cazuri noi de coronavirus in judetul Prahova, asa cum arata ultimul bilant, a alertat autoritatile, care sunt pe cale sa adopte noi masuri pentru a preveni raspandirea.

Prefectul de Arges, decizii de ultima ora: Masca ar putea deveni obligatorie in judet si in spatiul deschis

Prefectul Emanuel Soare a anuntat intr-o conferinta de presa ca exista posibilitatea ca purtarea mastii sa devina obligatorie si in spatiul deschis, in locuri aglomerate. Propunerea va fi luata in.

Prefectul de Arges, decizii de ultima ora: Masca ar putea deveni obligatorie in judet si in spatiul deschis

Prefectul Emanuel Soare a anuntat intr-o conferinta de presa ca exista posibilitatea ca purtarea mastii sa devina obligatorie si in spatiul deschis, in locuri aglomerate. Propunerea va fi luata in.

De ce au disparut izoletele din peisajul COVID-19? Raed Arafat: Izoleta nu mai este obligatorie, pentru ca nu avem

Transportul pacientilor cu COVID-19 din Romania se face cu ambulante, dar fara izoleta, spre deosebire de inceputul epidemiei. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat pentru Europa Libera ca izoleta nu mai este folosita in prezent la transportarea pacientilor cu COVID-19. Alis Grasu sustine ca Ambulanta Bucuresti nu a fost vreodata dotata cu izolete.

RAED ARAFAT: Izoleta nu mai este obligatorie, pentru ca nu avem

Transportul pacientilor cu COVID-19 din Romania se face cu ambulante, dar fara izoleta, spre deosebire de inceputul epidemiei. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat ca izoleta nu mai este folosita in prezent la transportarea pacientilor cu COVID-19. Alis Grasu sustine ca Ambulanta Bucuresti nu a fost vreodata dotata cu izolete, conform hotnews.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )