Libnet.ro
UNICEF

05:45

Gestul facut de Klaus Iohannis la finalul paradei militare

Antena3 Antena3,
Gestul facut de Klaus Iohannis la finalul paradei militare

Presedintele Klaus Iohannis i-a salutat, la finalul paradei militare, pe o parte dintre romanii care au asistat la eveniment, avand scurte dialoguri cu cei mici, dar si cu adultii. Seful statului a dat mana cu. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis a fost decorat de noul ministru al Apararii. Presedintele a primit distinctia Emblema de Onoare a Armatei Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a primit, vineri, din partea Ministerului Apararii Nationale, in cadrul ceremoniei de decorare a unor cadre militare si personal civil cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, care a av.

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj catre romanii de pretutindeni, cu ocazia Sfantului Andrei: Astazi cinstim identitatea spirituala a poporului roman, care si-a infaptuit destinul sau, Marea Unire

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut un apel la unitate si coeziune nationala cu ocazia Sfantului Andrei, ocrotitorul spiritual al romanilor. Dragi romani, ma bucur sa impartasesc cu.

Klaus Iohannis, marturisire de Ziua Nationala a Romaniei. Ce dorinta are Presedintele

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica seara, ca romanii au aparat democratia in strada, dar si in cabina de vot, precizand ca isi doreste ca cei plecati in strainatate sa se reintoarca.

Noul sef al Statului Major al Apararii a fost investit de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis l-a investit duminica, de Ziua Nationala, pe noul sef al Armatei, la sediul Ministerului Apararii. Generalul Daniel Petrescu preia oficial functia de sef al Statului Major al.

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Parada Militara de Ziua Nationala

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, duminica, la Parada Militara din Piata Arcul de Triumf din capitala. Parada a inceput la ora 11 si va dura aproximativ doua ore.

Presedintele Klaus Iohannis participa la Reuniunea NATO

Presedintele Klaus Iohannis participa la Reuniunea NATO desfasurata la Londra in perioada 3-4 decembrie. intalnirea are loc in contextul implinirii a 70 de ani de la fondarea Aliantei Nord-Atlantice, potrivit News. ro.

Presedintele Klaus Iohannis a ridicat la rangul de ambasador mai multi diplomati. Lista completa a decretelor semnate de seful statului

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat decretele prin care mai multor diplomati romani li s-a acordat gradul diplomatic de ambasador, anunta Administratia Prezidentiala prin intermediul unui comunicat.

Avocatul familiei Melencu il ataca pe presedintele Klaus Iohannis: Sa-i fie rusine

Avocatul familiei Melencu il ataca pe presedintele Klaus Iohannis pentru ca si-a trimis consilierul sa stea de vorba cu mama si bunicul fetei disparute, in loc sa vina personal la discutii. Nu pot sa.

Klaus Iohannis, la CCR. Presedintele merge pentru preluarea celui de-al doilea mandat

Klaus Iohannis merge astazi la CCR pentru preluarea celui de-al doilea mandat de presedinte al Romaniei. Rezultatele alegerilor vor fi validate azi de Biroul Electoral Central si vor fi trimise la Curtea.

Klaus Iohannis i-a decorat pe expertii in educatie care au lucrat la proiectul sau Romania Educata

Presedintele Klaus Iohannis a decorat, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, mai multi profesori si experti in educatie pentru contributia exceptionala avuta la dezvoltarea si modernizarea invatamantului romanesc. Printre cei decorati de presedinte se numara trei fosti ministri ai Educatiei: Mircea Dumitru, Sorin Cimpeanu si Remus Pricopie. Au fost decorati si expertii in educatie care au lucrat la proiectul presedintelui Iohannis Romania Educata, printre care Daniela Visoianu, consilier al ministrului Educatiei, si Mariuca Talpes, liderul grupului pe educatie din cadrul Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )