Libnet.ro
UNICEF

06:15

GEZE Romania - cifra de afaceri de aproximativ doua milioane euro anual

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GEZE Romania - cifra de afaceri de aproximativ doua milioane euro anual

Producatorul german de sisteme premium de actionare a usilor, a ferestrelor si a tehnologiei de siguranta, GEZE, prezent si pe piata din Romania, marcheaza pe plan local implinirea a 150 de ani de existenta a grupului. continuă pe Ziarul Bursa

Bosch Romania isi propune o cifra de afaceri de 195 milioane euro

Bosch Romania intentioneaza sa realizeze o cifra de afaceri de 195 de milioane de euro, in acest an, dupa ce, in 2012, a avut vanzari de 180 de milioane de euro, in scadere cu 4,5 procente fata de cifra de afaceri din anul precedent.

Marelvi a obtinut o cifra de afaceri de circa 38 milioane euro

Marelvi, compania care importa si distribuie brandul Liebherr in tara noastra, a obtinut in 2012 o cifra de afaceri de circa 38 milioane euro, in crestere fata de anul precedent, arata un comunicat de presa remis redactiei.

Marelvi - cifra de afaceri de circa 38 milioane euro, in 2012

Distribuitorul de electrocasnice Marelvi a inregistrat, in primele luni ale anului curent, un rulaj similar cu cel din primele sase luni ale anului trecut si isi propune sa depaseasca pana la finele anului o cifra de afaceri de peste 40 de milioane de euro.

Primaria Bucuresti da aproximativ 28 de milioane de euro pentru continuarea lucrarilor la pasajul Mihai Bravu

Primaria Municipiului Bucuresti PMB) vrea sa contracteze, prin licitatie restransa accelerata, lucrari pentru continuarea si finalizarea obiectivului de investitii Pasaj suprateran Mihai Bravu -Splaiul Unirii, valoarea estimata a acestora fiind de aproximativ 28 de milioane de euro, anunta Mediafax.

VIDEO Primaria Bucuresti da aproximativ 28 de milioane de euro pentru continuarea lucrarilor la pasajul Mihai Bravu

Primaria Municipiului Bucuresti PMB) vrea sa contracteze, prin licitatie restransa accelerata, lucrari pentru continuarea si finalizarea obiectivului de investitii Pasaj suprateran Mihai Bravu -Splaiul Unirii, valoarea estimata a acestora fiind de aproximativ 28 de milioane de euro, anunta Mediafax.

Schimbarea la fata a Clujului costa doua milioane de euro: 101 cladiri din centrul istoric vor fi refatadizate

Primaria va achita costurile lucrarilor, urmand ca in termen de 10 ani proprietarii sa returneaze 80% din valoare, 20% din suma fiind acoperita din bugetul municipalitatii. Primaria inentioneaza sa demareze lucrarile din vara aceasta.

Liviu Dragnea: Guvernul aloca doua milioane de lei pentru orfelinatul de la Siret

Guvernul va aloca doua milioane de lei pentru finalizarea reparatiilor la orfelinatul de la Siret, a anuntat vicepremierul Liviu Dragnea, in editia de marti seara a emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3. in.

Teraplast a contractat o linie de finantare de 1,4 milioane euro, prin Raiffeisen Leasing IFN

Consiliul de Administratie al Teraplast a anuntat astazi ca a contractat o linie de finantare de 1,4 milioane euro, pentru achizitionarea de utilaje, echipamente si autoturisme in sistem leasing financiar, prin Raiffeisen Leasing IFN, conform unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

Renault a confirmat reinnoirea Laguna si Espace in 2014 prin investitii de 420 milioane euro in uzina Georges Besse

Renault a anuntat ca va investi 420 milioane euro in modernizarea uzinei Georges Besse ca sa o pregateasca pentru intrarea in fabricatie, in 2014, a inlocuitorilor pentru Laguna, Espace, Scenic si Grand Scenic, scrie worldcarfans. com.

Bosch deschide doua fabrici in Romania in 2013, la Cluj si Blaj, dupa investitii de 120 ...

Grupul german Bosch va deschide in acest an doua noi unitati de productie in Romania, la Cluj-Napoca si Blaj, pentru care va investi pana la sfarsitul anului 120 milioane euro si va angaja 600 de persoane, scrie Mediafax. Unitatea de productie din Blaj urmeaza sa fie deschisa in 8 iunie, in timp ce fabrica de la Cluj -Napoca este programata pentru ultimul trimestru din acest an. La Blaj, Bosch detinea deja o unitate pentru tehnica liniara, care a fost extinsa cu o fabrica de senzori de .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )