Libnet.ro
UNICEF

18:45

Gheorghe Hagi, despre cel mai important tricou de nationala. Care sunt conditiile pentru un numar 10 veritabil

Adevărul Adevărul,
Gheorghe Hagi, despre cel mai important tricou de nationala. Care sunt conditiile pentru un numar 10 veritabil

Dezbaterea legata de tricoul cu numarul 10 pare un subiect inepuizabil in fotbal si nici tara noastra nu face exceptie. continuă pe Adevărul

SUA au ucis cel mai important confectionar de bombe din Al-Qaida. Ibrahim al-Asiri, unul dintre cei mai temuti oameni din lume

Donald Trump, presedintele SUA, a confirmat, joi, ca Ibrahim al-Asiri, cel mai important om care confectiona bombe din Al-Qaida, despre care se crede ca ar fi fost in spatele tentativei esuate de atac terorist din.

Cum se schimba comportamentul uman in online? Mary Aiken, considerata cel mai important ciberpsiholog din lume, explica ce mecanisme ne indeamna sa intram in betia internetului: Prezenta in online le poate afecta unora judecata, se comporta ca la betie

De cate ori vi s-a intamplat sa stati ore in sir pe internet cu toate ca v-ati propus doar sa va verificati cateva minute emailul? V-ati confruntat cu o durere de cap si apoi ati cautat pe internet sfaturi medicale si dintr-odata ati realizat ca sunteti foarte bolnavi? Tehnologia este tot mai prezenta in viata noastra si ne schimba fara sa ne dam seama, de la relatiile pe care le dezvoltam, la modul in care facem cumparaturile si pana la educarea copiilor nostri. Aflata pentru doua zile la Bucuresti, dr. Mary Aiken, considerata cel mai important psiholog criminalist in domeniul ciberpsihologiei din lume, a explicat care este efectul Cyber si cum internetul ne poate schimba viata si nu neaparat in bine, daca nu suntem constienti de puterea lui.

Propunerea lui Victor Ponta pentru scaunul de comisar european din partea Romaniei: Va trece cel mai repede

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, considera ca propunerea care va trece cel mai repede de evaluarea din Parlamentul European este Corina Cretu, iar portofoliul cel mai important este Extinderea. in.

Presedintele Iohannis si Partidul National Liberal. Rezolvat! Urmeaza pasul cel mai important

Presedintele Iohannis si Partidul National Liberal au sansa, prin votul dat in Parlament pentru motiunea de cenzura, de a duce Romania, cu succes, pe drumul sau european. Probabil ca tocmai am vazut plecand ultimul guvern dat Romaniei de PSD. Rezolvat!.

Cosmin Contra va folosi cel mai bun 11 cu Feroe

Romania nu va avea deloc un meci usor in deplasare cu Insulele Feroe, iar selectionerul Cosmin Contra a anuntat ca va folosi cel mai bun 11 pe care il poate alinia la Toshavn.

Zeci de morti si de disparuti in Japonia, in urma taifunului Hagibis, cel mai puternic al ultimilor 60 de ani (VIDEO)

Cel putin 23 de persoane au murit dupa ce Japonia a fost lovita de taifunul Hagibis, cel mai puternic din ultimii 60 de ani, guvernul nipon desfasurandzeci de mii de militari in zonele afectate, relateaza.

Ilinca Vandici, despre cele mai dureroase clipe din viata ei: Nu am trecut peste asta total

Ilinca Vandici a ales de cele mai multe ori sa apara in fata publicului doar cu zambetul pe buze. Fanii sai insa sunt curiosi de momentele dificile din viata ei si despre cum a putut trece peste. Iata marturiile extrem de sincere ale vedetei! Ilinca Vandici, despre cele mai dificile momente din viata sa Frumoasa .

Cel mai mare pericol la care te expui cand zbori cu avionul

Chiar daca avionul este considerat cel mai sigur mijloc de transport, asta nu inseamna ca nu exista niciun pericol. De exemplu stiai ca atunci cand calatoresti cu avionul te supui automat.

VIDEO Japonia se pregateste pentru ceea ce ar putea fi cel mai mare taifun din ultimii 60 de ani

Un puternic taifun s-a apropiat vineri de Japonia, amenintand cu cele mai abundente ploi si cel mai puternic vant din ultimii 60 de ani, inchizand magazine, fabrici si sistemele de transport subteran, perturband desfasurarea Grand Prix-ul Formulei 1 si Cupa Mondiala de rugby, relateaza Reuters.

Citricele, branza de oaie si ouale sunt alimentele care s-au scumpit cel mai mult in septembrie

Citricele si alte fructe meridionale, branza de oaie si ouale sunt alimentele care s-au scumpit cel mai mult in luna septembrie a acestui an, fata de luna precedenta, in timp ce cartofii, fasolea boabe si alte fructe proaspete s-au ieftinit.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )