Libnet.ro
UNICEF

09:00

Gigi Becali, atacat de un fost aliat: Piaza rea a Stelei e oierul pagubos

Adevărul Adevărul,
Gigi Becali, atacat de un fost aliat: Piaza rea a Stelei e oierul pagubos

Chiar daca Steaua a castigat trei trofee interne din momentul in care patronul Gigi Becali a fost eliberat conditionat, jocul formatiei ros-albastre a lasat de dorit atat pe finalul sezonului precedent, cat si actuala stagiune, cand echipa antrenata de Mirel Radoi a pierdut Supercupa Romaniei si a debutat in Liga I cu o remiza alba in fata Petrolului Ploiesti. continuă pe Adevărul

Gest incredibil facut de Gigi Becali

Marius a primit o inima noua de la francezi. Si, acum, un ajutor nesperat de la un roman. Gigi Becali. Omul de afaceri a decis sa il ajute. Pe Marius, medici cu suflet l-au inscris pe o lista de transplant in.

Gigi Becali, impresionat de tanarul condamnat la moarte in Malaezia: O sa pun un avocat sa studieze dosarul. Si sa stea linistit ca o sa-i trimit eu o Biblie mare sa citeasca

Gigi Becali vine in ajutorul romanului condamnat la moarte in Malaezia. Impresionat de cazul sau, Becali a declarat ca ar fi vrut sa il viziteze pe Ionut Gologan inca de pe vremea cand era in inchisoare,.

Gigi Becali, aparitie de senzatie pe litoralul romanesc

Gigi Becali se bucura de libertate si sarbatoreste ca este un om liber pe litoral, in statiunea Mamaia, scrie spynews. ro. Dupa un an si zece luni de inchisoare la penitenciarul Balta Alba, latifundiarul din.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )