Libnet.ro
UNICEF

12:15

Gigi Becali, despre gestul lui Contra: Este inadmisibil

România Liberă România Liberă,
Gigi Becali, despre gestul lui Contra: Este inadmisibil

Gigi Becali a califcat drept inadmisibil faptul ca selectionerul Cosmin Contra l-a injurat pe Geor. continuă pe România Liberă

Gigi Becali, socat de gestul lui Cosmin Contra de la Romania Norvegia: Cum sa faci asa ceva?

Cosmin Contra l-a injurat pe George Puscas dupa ce atacantul nationalei a ratat un penalty in meciul Romania Norvegia, la scorul de 0-0, iar gestul sau a starnit reactiile oamenilor din fotbalul romanesc. Gigi Becali a fost socat de gestul selectionerului, dar s-a ferit sa il critice. Finantatorul FCSB i-a transmis insa ca ceea .

DigiSport: Alexandru Tudor vrea sa-i dea inapoi lui Gigi Becali masina de 485 de cai putere pe care a primit-o cadou

Alexandru Tudor, omul despre care Gigi Becali sustine ca e ochiul sau la Academia FCSB a fost intotdeauna un tip special. Printre altele, pana recent conducea o Dacia break, chiar daca venitul sau nu era chiar unul modest. Acum, Tudor este pe cale sa faca un gest de care foarte putini ar fi in stare: vrea sa-i dea inapoi lui Gigi Becali BMW-ul X6 pe care l-a primit cadou la inceputul saptamanii!.

Cati bani a dat, de fapt, Gigi Becali la nunta fiicei sale. A spus adevarul despre darul urias

Cati bani a dat, de fapt, Gigi Becali la nunta Teodorei, fiica sa cea mare din cele trei, cu tanarul afacerist Mihai Mincu. Cati bani a dat Gigi Becali la nunta fiicei sale? Teodora, fiica cea mare din cele trei a lui Gigi Becali, s-a maritat, sambata, 12 octombrie, cu alesul inimii ei, afaceristul Mihai .

inca o nunta in familia lui Gigi Becali. Patronul FCSB, in culmea fericirii, dupa ce a cerut-o chiar la nunta Teodorei

Gigi Becali o tine numai intr-o petrecere, caci se anunta inca o nunta. Patronul FCSB este in culmea fericirii, dupa ce a cerut-o chiar la nunta Teodorei. inca o nunta in familia patronului FCSB, Gigi Becali Teodora, fiica cea mare dintre cele 3 ale lui Gigi Becali, s-a maritat cu alesul ei, tanarul afacerist Mihai .

Valentina Pelinel, gest neasteptat la nunta fiicei lui Gigi Becali. Cristi Borcea este la pamant (FOTO)

A fost petrecere mare in Capitala, in weekend. Fiica cea mare a lui Gigi Becali s-a casatorit. La eveniment a fost prezenta si Valentina Pelinel.

Andra, invitata la nunta fiicei lui Gigi Becali. Ce a dezvaluit dupa marele eveniment

Andra a fost invitata la nunta fiicei lui Gigi Becali, iar cum sotul ei a prezentat marele eveniment, cele doua vedete au putut petrece timp pretios impreuna. Cantareata a dezvaluit de curand si ce impresie i-a lasat nunta ce a avut loc sambata, la Palatul Snagov. Andra, invitata la nunta fiicei lui Gigi Becali indragita .

Cati bani a dat Gigi Becali la nunta fiicei sale. Invitatii au avut un soc cand au auzit suma

Gigi Becali a cheltuit o avere la nunta fiicei sale, Teodora, cu omul de afaceri Theodor Mihai Mincu. La evenimentul grandios au participat nu mai putin de 700 de invitati, petrecerea fiind organizata la Palatul Snagov. Cati bani a dat Gigi Becali la nunta fiicei sale Gigi Becali a devenit socru mic, in weekendul ce .

Anamaria Prodan, la nunta fiicei lui Gigi Becali. Cati bani le-a pus in plic Teodorei si lui Mihai Mincu

Anamaria Prodan s-a numarat printre invitatii de seama de la nunta Teodorei, fiica cea mare a lui Gigi Becali, cu Mihai Mincu. Cati bani le-a pus in plic impresara? Anamaria Prodan, la nunta fiicei lui Gigi Becali Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, s-a maritat cu tanarul afacerist Mihai Mincu, sambata, 12 octombrie.

Gigi Becali a aruncat cu bani la nuntafiicei lui - VIDEO

Gigi Becali a aruncat cu bani la nuntafiicei lui, Teodora. in fata a peste 700 de invitati, Becali a facut spectacol. Imagini fabuloase de la nunta fiicei lui Gigi Becali. Printre invitati, trei.

Gigi Becali a aruncat cu sute de bancnote de euro la nunta fiicei lui, de fata cu toti invitatii - VIDEO spectaculos

Gigi Becali a aruncat cu bani la nuntafiicei lui, Teodora. in fata a peste 700 de invitati, Becali a facut spectacol. Imagini fabuloase de la nunta fiicei lui Gigi Becali. Printre invitati, trei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )