Libnet.ro
UNICEF

22:30

Gigi Becali, din nou in fata instantei: Vrea sa mearga trei zile la manastire si sa se opereze in strainatate (VIDEO)

B1 B1,
Gigi Becali, din nou in fata instantei: Vrea sa mearga trei zile la manastire si sa se opereze in strainatate (VIDEO)

UPDATE 10:42: Becali le-a spus judecatorilor ca statul trebuie sa ii protejeze familia pe care nu a mai vazut-o de cand a intrat in inchisoare. El a afirmat ca nu a avut nicio propunere din partea. continuă pe B1

Gigi Becali, din nou in fata instantei: Cere eliberarea pe motive medicale (VIDEO)

UPDATE: 09:00: Becali a ajuns la Curtea de Apel Constanta unde se va judeca recursul, relateazaB1 TV. Gigi Becali ar putea afla, marti, daca va fi lasat in libertate pentru trei luni, pentru a se opera la.

Gigi Becali, din nou in fata instantei: Cere eliberarea pe motive medicale

Gigi Becali ar putea afla, marti, daca va fi lasat in libertate pentru trei luni, pentru a se opera la coloana. Magistratii judeca recursul latifundiarului la decizia tribunalului de a respinge cererea de intreru.

Gigi Becali, din nou in fata instantei pentru a cere eliberarea pe motive medicale: Judecatorii au ramas in pronuntare (VIDEO)

UPDATE: 10:05: Latifundiarul a parasit Curtea de Apel si este transportat inapoi la penitenciarulPoarta Alba. Judecatorii au ramas in pronuntare, astfel ca Becali va afla miercuri daca ii va fi.

Gigi Becali a ajuns din nou in fata instantei. Acesta cere eliberarea pe motive medicale

Gigi Becali a ajuns la Curtea de Apel Constanta. Acesta cere eliberarea pe motive medicale, pentru a-si trata problemele de sanatate care, potrivit avocatului sau, Maria Vasii, s-au agravat in perioada petrecuta de latifundiar in inchisoare.

UPDATE Gigi Becali ar accepta sa fie operat in Romania, dar intr-un spital privat. Instanta anunta maine decizia

Gigi Becali a spus, marti, la Curtea de Apel Constanta, care judeca cererea sa de intrerupere a pedepsei, ca are dureri mari la coloana si ca a fost consultat de un neurochirurg care i-a recomandat operatia de urgenta. Latifundiarul a adaugat ca nu a fost condamnat la moarte sau la paralizie. Magistratii au ramas in pronuntare si urmeaza sa anunte miercuri o decizie.

VIDEO Gigi Becali, ultima pledoarie in fata magistratilor de la Curtea de Apel Constanta

George Becali a mers astazi din nou in fata instantei. De aceasta data, este vorba de contestatia depusa de aparatorii sai dupa ce Tribunalul Constanta i-a respins cererea de intrerupere a executarii pedepsei.

Curtea de Apel Constanta judeca o noua cerere de eliberare temporara din arest a lui Gigi Becali. Becali, in fata instantei: Nu am fost condamnat la moarte sau la paralizie

Judecatorii Curtii de Apel Constanta au decis marti ramanerea in pronuntare pentru miercuri referitor la solicitarea omului de afaceri Gigi Becali de a fi eliberat temporar din penitenciar pentru fi supus unei interventii chirurgicale din cauza afectiunilor medicale de care sufera. Becali a solicitat instantei sa i se intrerupa executarea pedepsei cu inchisoarea pentru a se putea opera la o clinica privata din Bucuresti, fara paza, in conditiile in care este incarcerat in regim deschis, mentionand, totodata, ca ar dori sa aiba familia alaturi de el la spital.

Fiica lui Gigi Becali, dosar penal pentru accidentarea unui pieton

Fiica lui Gigi Becali s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala, dupa ce la inceputul anului a accidentat un pieton. Se pare ca barbatul traversa neregulamentar in momentul accidentului. Fata.

Becali a cerut din nou sa se opereze in libertate. Magistratii anunta miercuri decizia

Gigi Becali a avut astazi termen la Curtea de Apel Constanta pe cererea legata de posibilitatea de a suferi o interventie chirurgicala in libertate. Decizia a ramas in pronuntare si magistratii vor anunta raspunsul la cererea finantatorului Stelei in cursul zilei de miercuri.

Becali cere din nou astazi sa se opereze in libertate: Nu am fost condamnat la moarte sau paralizie

Gigi Becali are astazi termen la Curtea de Apel Constanta pe cererea legata de posibilitatea de a suferi o interventie chirurgicala in libertate.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )