Libnet.ro
UNICEF

14:45

Gigi Becali, interviu de dupa gratii: Rog statul roman sa imi salveze familia distrusa. Palatul meu va fi palatul dreptatii

B1 B1,
Gigi Becali, interviu de dupa gratii: Rog statul roman sa imi salveze familia distrusa. Palatul meu va fi palatul dreptatii

Gigi Becali a vorbit din nou din spatele gratiilor. Omul de afaceri a facut apel catre statul roman sa ii ajute familia indurerata si sa fie lasat sa mearga acasa. El a dezvaluit ca trebuia sa fie liber d. continuă pe B1

Gigi Becali, interviu de dupa gratii: Rog statul roman sa imi salveze familia distrusa. Palatul meu va fi palatul dreptatii (VIDEO)

Gigi Becali a vorbit din nou din spatele gratiilor. Omul de afaceri a facut apel catre statul roman sa ii ajute familia indurerata si sa fie lasat sa mearga acasa. El a dezvaluit ca trebuia sa fie liber d.

Gigi Becali implora statul sa-i salveze familia. Patronul Stelei are o idee nastrusnica in privinta palatului sau

Gigi Becali isi ispaseste pedeapsa cu inchisoarea la penitenciarul Poarta Alba, de unde face un apel la statul roman sa-i salveze familia.

Cum lui Gigi Becali i s-a dat si lui Adrian Nastase i s-a luat

Adrian Nastase, fostul presedinte al PSD si cel mai important prim-ministru de dupa 1989, si-a contopit pedepsele in cele doua dosare in care a fost condamnat la inchisoare cu executare. Daca Gigi Becali a luat la contopire 6 luni in plus, Nastase a luat aproape un an in minus prin acest procedeu. Cei care se bucura citind azi ca Nastase are patru ani de executat nu isi dau seama ca prin 2015 el va fi liber si ca, de fapt, el a deschis azi sampania. Iata calculele.

Gigi Becali apeleaza la forte noi pentru a iesi din inchisoare

Gigi Becali cere ajutorul unui avocat portughez care, spera latifundiarul, il va scoate din penitenciar cat mai curand. Tratamentul inuman la care Becali sustine ca este supus in inchisoare, faptul.

Basescu: Statul roman este inca mult prea ineficient si rigid in relatia cu cetatenii sai

Presedintele Traian Basescu a declarat, intr-o dezbatere, la Timisoara, ca statul roman este inca mult prea ineficient si rigid in relatia cu cetatenii Romaniei, pentru ca nu accepta sa fie gestionat de oameni competenti, ci de politicieni.

Traian Basescu: Statul roman, inca ineficient si rigid in relatia cu cetatenii

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declarat dumunica, intr-o dezbatere de la Timisoara, ca statul roman este inca mult prea ineficient si rigid in relatia cu cetatenii Romaniei, pentru ca nu accepta sa fie gestionat de oameni competenti, ci de politicieni. Noi inca suntem la stadiul la care privim statul ca pe o masinarie care ne este potrivnica. Nu din cauza noastra, ci a statutului insusi a spus seful statului, adaugand ca cel ma bun motiv sa nu il recunoastem ca prieten este ca are naravul sa faca ce vrea, fara sa ne intrebe.

Adrian Nastase afla joi cati ani va petrece dupa gratii

Fostul premier, Adrian Nastase afla astazi cati ani va petrece dupa gratii. Magistratii Tribunalului Bucuresti se vor pronunta astazi cu privire la cerera de contopire a pedepselor din dosarele Trofeul.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )