Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ginerele Helenei Pastor, una dintre cele mai bogate femei din Monaco, a marturisit ca a dat ordinul pentru uciderea soacrei sale

B1 B1,
Ginerele Helenei Pastor, una dintre cele mai bogate femei din Monaco, a marturisit ca a dat ordinul pentru uciderea soacrei sale

Una dintre cele mai bogate femei din Monaco, Helene Pastor, a fost ucisa la ordinul ginerului sau, consulul onorific al Poloniei la Monaco, Wojciech Janowski. Acesta a recunoscut in fata anchetatorilor ca a oferit. continuă pe B1

Ultimele ipoteze in disparitia zborului MH370, una dintre cele mai mari enigme ale aviatiei moderne: Avionul era pe pilot automat, pilotii si-au pierdut cunostinta dupa depresurizarea cabinei

Zborul MH370 al Malaysia Airlines se afla foarte probabil pe pilot automat atunci cand s-a prabusit in oceanul Indian, dupa ce pilotii si-au pierdut cunostinta, in urma unei depresurizari a cockpitului, au afirmat joi autoritatile australiene, citat de AFP.

Top 6 dintre cele mai bune filme in serie - I

Exista tot felul de genuri de filme, de la comedii, filme de dragoste, psihologie, horror, pana la cele stintifico-fantastice, thrillere, iar lista poate continua. Printre cele mai apreciate filme in randul cinefililor sunt cele care au si continuari.

Una dintre cele mai active Case de Cultura Studentesti din Romania, in moarte clinica din cauza subfinantarii

Ea supravietuieste doar datorita activitatilor de carciumareala. Povestea a ajuns si la urechile celor de la Prefectura care au spus ca problema nu este la ei in ograda dar ca o vor transmite mai departe.

Cele mai neobisnuite lucruri despre Angelina Jolie

Angelina Jolie este cu siguranta una dintre cele mai apreciate actrite din intreaga lume, facandu-se cunoscuta nu doar prin talentul ei, ba chiar mai mult prin calitatile pe care le prezinta din punct de vedere fizic.

6 dintre cele mai inteligente celebritati de la Hollywood

Actorii si actritele de la Hollywood s-au facut cunoscuti in lumea intreaga, datorita talentului pe care il au, dar bineinteles ca si aspectul fizic i-au ajutat pe majoritatea dintre ei.

Top 6 dintre cele mai bune filme in serie - II

Daca esti iubitor de filme, cu siguranta iti plac mai multe genuri, ai actori preferati si ti-ai dezvoltat anumite pasiuni pentru anumite tipuri de creatii cinematografice.

O miliardara din Monaco a fost asasinata la comanda ginerelui

Consulul onorific al Poloniei la Monaco, Wojciech Janowski, a recunoscut, vineri, in fata anchetatorilor ca a oferit suma de 200. 000 de euro, precum si alte cadouri antrenorului sau personal pentru a organiza uciderea miliardarei, Helene Pastor, una dintre cele mai bogate femei din Monaco, relateaza BBC.

FOTO Cele mai bogate recolte din ultimii 10 ani ii baga in faliment pe agricultorii din patria legumelor. Rosile s-au stricat, le-am aruncat. Fluieram a paguba

Agricultorii din Dolj recunosc ca au avut un an bun, insa acum, cand a venit vremea sa traga linie, fluiera a paguba. Oamenii sustin ca din cauza ploilor recolta a fost distrusa in proportie de 70%, asa ca au fost nevoiti sa arunce legumele la gunoi.

Se inchide una dintre cele mai mari intreprinderi din Republica Moldova

Fabrica de sticla din Chisinau Glass Container Prim planifica sa opreasca cuptorul de topire a sticlei si sa-si sisteze astfel activitatea din cauza efectelor negative ale deciziilor instantelor.

FOTO Cele mai bizare festivaluri din lume

Festivaluri gastronomice, de muzica si dans exista in toate colturile lumii, dar cateva orase au gasit pretexte dintre cele mai bizare pentru distractie. Temele alese pentru ineditele evenimente atrag de multe ori turisti dornici de distractie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )